genel

Yenilenen tasarımıyla Hyundai Kona modelinde dev fırsat!

B-SUV piyasasında kampanyalar devam ederken, Hyundai Kona fiyatı yeniden değişti. İşte Hyundai Kona Nisan ayı güncel fiyat listesi…

Abone Ol

B-SUV piyasasında kullanıcıların birçok seçeneği bulunuyor ve bunlardan yalnızca bir tanesi de Hyundai Kona. Bütünüyle yeniden tasarlanan bütün gözleri üzerinde toplayan Kona, farklı seçeneklerle de kullanıcıların beğenisini topluyor.

Hem benzin hem de hibrit seçenekleriyle oldukça makul değerlere yer veren Hyundai Kona, şu an Türkiye piyasasında 2023 ve 2024 modelleriyle birlikte satışa sunuluyor. 

Hyundai Kona 466 litrelik oldukça geniş bir bagaj alanını üzerinde taşıyor. Bu bagaj kapasitesi, günlük gereksinimler bakımından yeterli olurken, uzun seyahatleri de sıkılmadan geçiriyor.

Kona bunların dışında sadece çekirdek ailelerin değil, geniş aileler için de yeterli olarak değerlendiriliyor.

İç ortamda ferah bir otutum düzeni sunan araç, arka koltukta seyahat edenler için de makul bir baş ve diz mesafesi bulunduruyor.

Hyundai Kona maalesef ki bir manuel vitesli versiyonu bulunmuyor. Bu konuda fiyatlarının çok da uygun olduğu söylenemez.

Eğer marka yakın zaman içerisinde versiyon paketlerine manuel vitesi ilave ederse, söz konusu aracın satış performansı oldukça yükselecektir.

İşte Hyundai Kona Nisan ayı güncel fiyat listesi…

2023 Model Yılı 1.6 T-GDI 198 PS 4x4 N-Line Benzin DCT Fiyatı: 1.797.727 TL

1.6 GDI HEV 141 PS Hibrit DCT Fiyatı: 1.781.576 TL

2024 Model Yılı 1.6 T-GDI 198 PS Elite Benzin DCT Fiyatı: 1.753.076 TL