genel

Yeni Cilo tanıtıldı! İşte özellikleri ve dikkat çeken fiyatı!

Türkiye, Renault'nun en son yeniliklerini barındıran modeli, yeni Clio'yu ağırlamaya hazırlanıyor. Bursa'daki OYAK Renault fabrikalarında üretilen bu çarpıcı otomobil, eylül ayında Türkiye yollarına çıkacak.

Abone Ol

Yeni Renault Clio, İstanbul'daki bir toplantıda, Renault Global CEO'su Fabrice Cambolive, Renault Tasarım Başkan Yardımcısı Gilles Vidal, Renault Ürün Performansı Başkan Yardımcısı Bruno Vane ve MAİS AŞ Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş'ın katılımıyla tanıtıldı.

Cambolive, Türkiye'nin Clio için dünyanın en büyük ikinci pazarı olduğunu belirtirken, "Dünyanın en çok satan Fransız otomobili olan Clio, OYAK ile başarılı iş birliğimizin bir sonucu olarak bu konumda yer alıyor. Bu vesileyle OYAK yönetimine teşekkür ederim." dedi.

Clio'nun Yenilenen Görünümü ve Sportif Donanımı Cambolive, yeni Clio'nun yenilenen ön yüzü ve Esprit Alpine donanım seçeneğiyle modern bir karakter sergilediğini belirtti. Ayrıca, "Bursa OYAK Renault fabrikalarında üretilen segmentinin lider modeli Clio, yenilenen tasarım ve donanım özellikleriyle Türk kullanıcıların daha da beğenisini kazanacak." diye ekledi.

Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Vidal ise, Renault Clio'nun tüm dünyada bir "aşk hikayesi" olduğunu ifade etti. Yeni Clio'nun, cömert şekillerin ve keskin çizgilerin başarılı bir birleşimini sergilediğini vurguladı.

Yeni Clio'nun Fiyatı ve Satış Başarısı Yeni Clio'nun fiyatlandırması hakkında henüz bir bilgi verilmezken, modelin bugüne kadar dünya genelinde 16 milyon satış başarısı yakaladığı bilgisi paylaşıldı. Clio, Avrupa'da ve Türkiye'de "Yılın Otomobili" ödüllerini kazanırken, Türkiye, dünyada en çok Clio satılan ikinci ülke konumunda. Bugüne kadar Türkiye'de 600 binden fazla Clio satıldı.

Renault Clio'nun yeni hali, daha çekici ve zarif bir görünüm sergiliyor. Otomobilin ön yüzü, marka kimliğini yansıtan tamamen yeni bir ışık imzası ile canlı bir görünüm sunuyor. Gergin, kesin ve verimli çizgiler, yeni Clio'ya çekici bir karakter kazandırıyor.

İç tasarımda ise, biyolojik kaynaklı malzemeler ve yeni döşemeler kullanılarak Clio, güncel bir araç haline getirildi. Bu yenilikler, aracın kalitesini ve kabin deneyimini önemli ölçüde artırıyor.

Sportif ve Şık: Esprit Alpine Donanım Seviyesi Esprit Alpine donanım seviyesi, hem iç hem de dış tasarımıyla yeni Clio dönemini en iyi şekilde özetliyor. Sportif ve şık bu donanım seviyesi, yeni Clio'nun dinamik ve çağdaş karakterini tamamlıyor.