genel

Xiaomi piyasayı yerinden oynatmaya geliyor! İşte yeni en ucuz akıllı telefon

Xiaomi, akıllı telefon piyasasını yerinden oynatacak ve en ucuz akıllı telefon ünvanını alacak olan yeni telefonu, Redmi A2'yi tanıtmak için gün sayıyor.

Abone Ol

Xiaomi'nin alt markası olarak faaliyet gösteren bir Çinli akıllı telefon üreticisi olan Redmi, bütçe dostu akıllı telefon modelleriyle önemli satış rakamları yakalamış durumda. Şirket, kısa bir süre içinde en ucuz akıllı telefon konseptiyle Redmi A2 modelini piyasaya sunacak.

Redmi A2, geçen yıl tanıtılan Redmi A1'in daha gelişmiş bir sürümü olaral öne çıkıyor ve yine uygun fiyatlı olacak. Cihaz, tasarım açısından büyük bir değişiklik sunmayacak ve 6,52 inç boyutunda HD+ (1600 x 720 piksel) IPS LCD ekran ile donatılmış olacak.

Redmi A2, gücünü 12nm işlem teknolojisiyle üretilen sekiz çekirdekli MediaTek Heli G36 platformundan alacak. Telefon 2GB RAM ve 32GB dahili depolama alanına sahip olacak, kutusundan 10W hızlı şarj destekli 5.000mAh batarya ile çıkacak.

Cihazın arka yüzünde çift kamera sistemi (8MP + 2MP) bulunurken ön yüzünde tek bir 2MP kamera yer alacak. Redmi A2, 97 Euro'luk bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak.