genel

WhatsApp'ın yeni (güncellemesi) özelliği nedir, çok konuşulacak! Artık Whatsapp kullanırken... .

Abone Ol

WhatsApp'ın yeni (güncellemesi) özelliği nedir? 1.5 milyar aktif kullanıcısı ile en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması unvanına sahip olan WhatsApp kullanıcılarını iki yeni özelliği sunmaya hazırlanıyor. Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, platforma entegre etmeye hazırlandığı yeni özellikleri ile gündemde. Bu arada WhatsApp'ın böylesine yüksek bir kitleye sahip olmasının sebeplerinden biri tamamen reklamsız bir uygulama olması. Oldukça beğenilen bu özellikte sona geliniyor, reklamsız Whatsapp dönemi kapanıyor. Facebook Pazarlama Zirvesinde ise WhatsApp'ın reklam dönemine geçeceğine dair görüntüler ortaya çıktı. .

WhatsApp, Android sürümü için 2.19.151 güncellemesini yayınladı ve kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak iki yeni özelliğin ipuçlarını verdi. .

Söz konusu özelliklerden ilki, WhatsApp durumlarını Facebook Hikayeler'de paylaşmanızı sağlıyor. .

İkinci özellik ise kullanıcıların QR kod kullanarak diğer WhatsApp kullanıcıları ile profilinizi paylaşmasına imkan veriyor. .

WhatsApp kullanıcılarını üzecek gelişme! Reklam dönemi başlıyor WhatsApp'ın böylesine yüksek bir kitleye sahip olmasının sebeplerinden biri tamamen reklamsız bir uygulama olması. Oldukça beğenilen bu özellikte sona geliniyor, reklamsız Whatsapp dönemi kapanıyor. Facebook Pazarlama Zirvesinde ise WhatsApp'ın reklam dönemine geçeceğine dair görüntüler ortaya çıktı. Bu gelişmenin ardından yetkililer, şimdiden kullanıcıların büyük tepkisi ile karşılaşmış durumdalar. En merak edilenlerden birisi de reklamların nerede gözükeceği. Aslında WhatsApp durumlar özelliğini sıklıkla kullanmıyorsanız bu özellik pek fazla dikkatinizi çekmeyecektir, çünkü reklamlar durum kısmında yer alacak ve Instagram Hikayeleri arasına yerleştirilen reklamlar gibi olacak. Reklam döneminin 2020 yılı itibarıyla başlayacağını da belirtelim. .