genel

Vücuttaki yağları söküp atıyor, hızla zayıflatıyor, metabolizmayı hızlandırıyor! Günde 1 defa tüketmek yeterli...

Kilo vermek ve hızlıca yağ yakmak isteyenler dikkat! Günde bir defa tüketildiğinde metabolizmayı hızlandırıyor, yağ yakımı sağlıyor. Aynı zamanda sindirime yardımcı oluyor ve enerjik hissetmenizi sağlıyor. Yaz yaklaştı, kilo vermek isteyenler en hızlı ve sağlıklı şekilde nasıl yağ yakıp zayıflayabileceğini araştırıyor. Fazla kilolarından kurtulmak isteyenler için çoğu kişinin haberdar olmadığı çok kolay bir tarif mevcut.

Abone Ol

Türk mutfağının eşsiz içeceklerinden olan Türk kahvesinin birçok yararı bulunuyor. Bu kahvenin faydalarını saymakla bitmiyor. Kolesterolünüz yüksekse düşürüyor, kansere iyi geliyor.

Aynı zamanda Kahvenin içeriğindeki antioksidan kalp sağlığına iyi gelir. Günde 1 fincan Türk kahvesi kalp dostu. Bununla birlikte, diyabet ve parkinson rahatsızlıklarını önlemeye yardımcı olur.

Peki tereyağlı türk kahvesini denediniz mi? Şaşırtıcı gelse de kahvenize bir kaşık tereyağı eklemenin çok yararı var.

TEREYAĞLI KAHVENİN HİKAYESİ Bu kahvenin hikayesinde, baş kahramanı ünlü bir dağcı oluyor. Ünlü dağcı Tibette dağa tırmanırken, ikram edilen tereyağlı kahveyi içiyor. Bu içişten sonra tereyağlı kahve ün kazanıyor.

Dağcılar, dağa tırmanmaya başlamadan önce zinde kalmak için tereyağlı kahve tüketmeye başladılar. Bu yöntem sayesinde, yüksek miktarda yağ ve düşük ölçüde karbonhidrat ölçüsü sayesinde kısa süre içerisinde zayıflanabileceği öngörülüyor.

KALBE İYİ GELİYOR Kilo verme sürecine yardım eden tereyağının kalp sağlığına ve kronik rahatsızlık gibi hastalıkları iyileştirmesinde önemli rol oynuyor.

İKİ FARKLI YAĞ Yapılan bir araştırmada, ABD'de yaşayan vatandaşlar üzerinde bir araştırma gerçekleşiyor. Dubble espressonun içerisine iki farklı yağ eklenerek fazla kilolarından kurtulduğunu söylüyor.

TEREYAĞLI KAHVE NASIL YAPILIR? Tereyağlı kahve yapmanın özel bir sırrı yoktur. Normal türk kahvenizi her zaman yaptığınız gibi aynı aşamalarla yapmaya devam edin.

Tek püf noktası kahvenin içerisine tereyağı ve hindistan cevizi yağı eklemektir. Organik tereyağı kullanmanız ve içerisinde herhangi bir katkı maddesi bulunmayan tereyağı, kürün etkili olması için oldukça önemlidir.

Gün içerisinde bu kahveyi 2 fincan kahve tüketmeniz vücut direncinizi artıracaktır.

Tereyağlı kahveyi sadece Türk kahvesinde değil filtre kahvelerde de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

MALZEMELER: 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi, yarım çay kaşığı tereyağ, yarım çay kaşığı tarçın1 fincan su YAPILIŞI: Yukarıda bahsedilen malzemeleri kullanarak normal bir şekilde kahvenizi hazırlayabilirsiniz.

MALZEMELER 1 su bardağı süt1 tane çubuk tarçın1 tatlı kaşığı klasik ya da gold kahve YAPILIŞI İçerisine ekleyeceğiniz sütü bir gece öncesinden hazırlayarak, ertesi gün çubuk tarçın ile beraber kısık ateşte kaynatın. Buradaki asıl amaç tarçın özlerinin kendisini hepten süte bırakmasıdır. Bir taşım kaynattıktan sonra ocağın altını kapatın ve sütteki tarçını sabaha kadar bekletin.

Kahveyi de, önceden yaptığınız tarçınlı sütü yeniden ısıtıp bir tatlı kaşığı kahve koyup karıştırarak yapın.

Hazırladığınız yağ yakıcı kahveyi tüketmek için en ideal vakit akşamüstü 4 ya da 5 civarı. Kahve tükettikten sonra 2 büyük bardak su için. En az 1 hafta uygulayın.