genel

Vücudunuzda bulunan benlerin anlamlarını biliyor musunuz?

Abone Ol

Yüzünüz bu şekilde pürüzsüz ve lekesiz mi yoksa ufakta olsa birkaç ben bulunuyor mu?

Bazen yüzünüzde daha önceden farkında olmadığınız bir bene rastlayabilirsiniz.

Vücudunuzun belirli bölgelerinde doğuştan var olan ben lekelerinin, gelecek yaşantınızın nasıl olacağını ve kişiliğinizi belirlemede önemli ipuçları verdiğini bilseniz ne düşünürdünüz? Bu duruma inanıp inanmamak size kalmış ancak bazı benlerin farklı anlamları bulunuyor.

Kaş altında bulunan ben - Kaşınız hemen altında ben lekesi olması güvenilir biri olduğunuza işaret eder. Bu durum aynı zamanda yol gösterici bir insan olduğunuzu işaret ediyor olabilir.

Burun köprüsünün üzerinde bulunan ben - Umut vaat eden bir kariyerinizin olduğunu işaret ediyor olabilir. - Ücret artışını çok istediğiniz bir işi hala elde edemediğinizi düşünüyorsanız ilerleyen zamanlarda kavuşabilme ihtimaliniz biraz yüksek denilebilir!

Yanak kısmında yer alan ben - Bu insanlar genellikle güçlü ve lider vasıflı insanlardır. - Bu tür insanlar her zaman hayatlarının her alanında başarılıdırlar.

Dudak üstünde bulunan ben - Sevimli kişilikleriyle bilinen bu insanlar, arkadaşları arasında oldukça popüler kişilerdir. - Kıyafetten yiyecekleri şeylere kadar her şeyin kalitesiyle ilgilenirler.

Ayakta yer alan ben - Bu kısımda çıkan ben lekesi seyahat etmeyi çok seven, insanlarla iletişim kurmaktan son derece mutluluk duyan kişilerde görülür. - Bu tip insanlarda etrafındaki kişileri kolayca yönlendirebilme becerisi vardır.

Avuç içinde yer alan ben - Bu kişiler genellikle yaşamlarının her alanında maddi sıkıntılar yaşadıkları söylenmektedir.