genel

Vücudun en çok ihtiyaç duyduğu yiyecekler

Abone Ol

Uzun saplı brokoli 22 kalori (100 g) Besin puanı: 62 Bildiğimiz brokoliden farklıdır. Sapları daha uzun, çiçek kısmı daha küçük olan bu sebze turpgillerdendir.

Acı biber 324 kalori (100 g) Besin puanı: 62 Capsicum bitkisinin meyvesi olan acı biber, kapsaisinoid, karotenoid ve askorbik asit ve antioksidanlar bakımından zengindir.

Pul biber 282 kalori (100 g) Besin puanı: 63 A, C, E vitaminleri, fenolik bileşikler ve karotenoidler bakımından zengindir.

Pembe greyfurt 42 kalori (100 g) Besin puanı: 64 Pembe greyfurtta, karotenoid ve likopen pigmentlerinin birikmesi nedeniyle dilimleri kırmızımsı bir renk alır.

Kırmızı lahana 31 kalori (100 g) Besin puanı: 65 Vitaminler bakımından zengin bu bitkinin yabani akrabalarının Avrupa veya Akdeniz'de deniz kenarında yetişen bir bitki olduğu tahmin ediliyor.zımsı bir renk alır.

Yeşil soğan 27 kalori (100 g) Besin puanı: 65 Bakır, fosfor ve magnezyum bakımından zengin yeşil soğan aynı zamanda iyi bir K vitamin kaynağıdır.

Su teresi 11 kalori (100 g) Besin puanı: 68 Akar su boylarında yetişen bu bitki mineral eksikliğini gidermede kullanılır. GÜNÜN KOMBİNİ İş çıkışı konser stili Sponsored Links Sizin Icin Sectiklerimiz 3099 TL değerindeki stok fazlası iPhone'lar 200 TL'nin altına satışta Madbid.com Şirket Yemek Giderlerinin Tamamını Vergiden Düşün! Edendred Ticket by Taboola YAZARLAR Beslenme ve Diyet Uzmanı Uzm Dyt Elif Erkin Depresyondayım, Kilo Aldım ! Diyetisyen E.Kübra Zeydanlı Detoks Nedir? Neden ve Nasıl Uygulanır? Beslenme ve Diyet Uzmanı Uzm Dyt Aslıhan Küçük Günümüzün En Büyük Sorunu: Şeker Bağımlılığı Diyetisyen Nida Çeliksoydan Regl Döneminde Beslenme Diyetisyen Seba Sarıtepe İnceldim Gibi Ama Tartıda Değişmiyorum! Beslenme ve Diyet Uzmanı Melis Torluoğlu Mindful Eating (Farkındalıklı Yeme) Nedir? Diyetisyen Deniz Zünbülcan Çocuğunuzun Bağışıklığını Arı Sütü ile Güçlendirin Uzman Diyetisyen Emel Yılmaz İnsülin Direncinde ve Tip 2 Diyabette Baharat ve Besin Kullanımı ÇOK OKUNANLAR Vücudun en çok ihtiyaç duyduğu yiyeceklerAt ve eşek eti nasıl anlaşılır?Topuk çatlaklarına ev yapımı tariflerGünde 3 bardak beyaz çay içmenin faydaları denenmiş tarifler LOR PEYNİRLİ SEBZELİ BÖREK LOR PEYNİRLİ SEBZELİ BÖREK ARZU KILIÇ Terkib-i Çeşidiyye Terkib-i Çeşidiyye TARKAN ŞAŞMAZOĞLU Mercimekli Kavurmalı Çorba Mercimekli Kavurmalı Çorba TARKAN ŞAŞMAZOĞLU tüm tariflersen de gönder

Kereviz kurusu 319 kalori (100 g) Besin puanı: 68 Kurutulup yaprak haline getirilmiş kereviz, lezzetlendirici olarak kullanılır. Önemli bir vitamin, mineral ve amino asit kaynağıdır.

Mandalina 53 kalori (100 g) Besin puanı: 67 Turunçgillerden şeker içeriği yüksek bu meyve, karotenoid ve A vitamin bakımından zengindir.

Bezelye 77 kalori (100 g) Besin puanı: 67 Bezelyede çok mitarda fosfor, magnezyum, demir, çinko, bakır ve lif vardır.