genel

Volkswagen’den görülmemiş fırsat! Bu fiyata bu model kaçmaz

Otomobil piyasasında kullanıcısı tarafından büyük beğeni toplayan modellerden biri haline gelen Volkswagen yeni kampanyasını açıkladı. İşte, Volkswagen T-Cross modeli güncel fiyat listesi..

Abone Ol

Volkswagen'in B-SUV kategorisindeki adından sıkça söz ettiren modeli T-Cross, dizaynı ve potansiyeli ile otomobil dünyasında güçlü bir yer edinmeyi başarmış durumda.

Markanın bu sınıfındaki temsilcisi olarak zirvede yer alan T-Cross, şık ve gö kamaştırıcı tasarımıyla ilk bakışta bütün gözleri üzerine topluyor.

Volkswagen'in bu ikonik dizaynı markasını başarılı bir şekilde gösteren bu model, özellikle genç ve dinamik kullanıcı kitlesinin büyük beğenisini topluyor.

Volkswagen T-Cross, başlangıç donanım seviyesinde 115 beygir gücünde olan 1.0 litrelik benzinli motor ve manuel şanzıman kombinasyonu ile geliyor.

Bu motor, performans anlamında adeta harikalar yaratmasa da, günlük kullanım için yeterli bir performans sunuyor ve beklentileri karşılıyor.

Özellikle şehir içi ve şehir dışı kullanımlarda dengeli bir sürüş deneyimi vaat eden T-Cross, ekonomik yakıt tüketimi değerleriyle de dikkat çekiyor.

Uygun yakıt tüketim değerleri, bu modeli özellikle yakıt ekonomisi konusunda hassas olan kullanıcılar için cazip bir seçenek haline getiriyor.

Araç içerisindeki geniş diz mesafesi ve ferah kabin yapısı, uzun yolculuklarda dahi rahat bir seyahat imkanı sağlıyor.

Bunun yanı sıra, T-Cross'un modüler bagaj hacmi, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre kolayca ayarlanabiliyor ve böylece farklı kullanım senaryolarına uyum sağlayabiliyor.

1.0 TSI 115 PS Manuel Life Fiyatı: 1.493.000 TL

1.0 TSI 115 PS DSG Life Fiyatı: 1.669.000 TL

1.0 TSI 115 PS DSG Style Fiyatı: 1.770.000 TL

1.0 TSI 115 PS DSG R-Line Fiyatı: 1.836.000 TL