genel

Volkswagen T-ROC Modelinde Kaçırılmayacak Fiyat Listesi!

Otomobil piyasasında önemli bir konuma sahip olan Volkswagen, T-ROC modelinde akılalmaz bir kampanya yaptı. İşte güncel fiyat listesi…

Abone Ol

Volkswagen'in dikatleri üzerine çeken SUV modeli T-ROC, piyasaya tanıtılmasıyla beraber Avrupa'da en çok satılan SUV modelleri arasında yer alıyor.

Ultra şık tasarımıyla, göz kamaştıran ayrıntısıyla ve dinamik performansı ile bütün gözleri üzerne çeviren T-ROC, şehir içinde ve dışı kullanımlarda konforundan ödün vermiyor.

Bu şık tasarım ile rakiplerini kıskandıran T-ROC, lüks ve zengin görünümüyle kullanıcıların yoğun olarak ilgisini topluyor.

Ülkemizde de büyük bir yankı uyandıran Volkswagen T-ROC, şimdi ise üç farklı donanım seçeneği ile görücüye çıkıyor.

Bu seçeneklerden her birisi sürücülerin çeşirtli gereksinimlerini ve beklentilerine yanıt verecek şekilde üretilmiş olan bu donanım seçenekleri, T-ROC'un bir çok alanda ve çok yönlülüğünü ön plana çıkarıyor.

Aracın tüm donanım seçeneklerinde, 150 beygir gücünde 1.5 litrelik benzinli motor olan ve DSG şanzımana ile birlikte geliyor.

Bu kuvvetli motor ve otomatik şanzıman ikilisi, T-ROC'a hem şehir içinde hem de uzun seyahatlerde pritk ve konforlu bir sürüş tecrbesi yaşatıyor.

Performans bakımından ihtiyaçları oldukça karşılayan T-ROC, hem yakıt tasarrufu hem de sürüş rahatlığı konusunda  sürücülerini göz ardı etmiyor.

Volkswagen T-ROC, yer verdiği geniş donanım avantajlarıyla, güçlü performansı ve fikkatleri üzerine toplayan tasarımı ile sınıfındaki diğer modellere oranla büyük bir fark atarak rekabet piyasası oluşturuyor.

Bu geliştirilniş niteikleriyle de T-ROC, hem Avrupa'da hem de Türkiye'de SUV sınıfında, sıralamada lüks markalarla yarışıyor.

Volkswagen'in adından sıkça söz ettiren modeli, modern görünümü ve ultra sürüş aktifliği ile SUV severlerin tercih ettiği modelller arasında üst sıralarada yer alıyor.

İşte Volkswagen T-ROC, güncel fiyat listesi..    1.5 TSI 150 PS DSG Life Fiyatı: 1.719.000 TL

1.5 TSI 150 PS DSG Style Fiyatı: 1.854.000 TL

1.5 TSI 150 PS DSG R-Line Fiyatı: 2.067.000 TL