genel

Volkswagen Caddy fiyatında inanılmaz kampanya; Kasım ayında fiyatlar dibe vurdu

Ticari araçlar sınıfında lider koltuğunda yer alan Volkswagen Caddy ile ilgili ortaya çıkan fiyat listesinde otomobil tutkunları büyük sürpriz karşılaştı. İşte Volkswagen Caddy Kasım ayı güncel fiyat listesi.

Abone Ol

Kasım ayına girdiğimiz şu günlerde Volkswagen Caddy modelini mercek altına alıyor olacağız. Hem ticari olarak hem de aile otomobili olarak kullanılan Caddy, son kasası ile beraber de beğeni toplamayı başardı.

Ülkemizde zengin bir donanım listesine sahip olan modelin versiyon seçenekleri ve güncel fiyatlarını inceleyeceğiz. Dilerseniz çok fazla vakit kaybetmeden başlayalım.

Volkswagen Caddy baz donanım seviyesinde 122 beygir güç üreten 2.0 litrelik dizel motorla beraber geliyor.

Impression olarak isimlendirilen bu pakette manuel 6 ileri manuel vites yer alıyor. Araç performans olarak harikalar yaratmıyor belki ama beklentilerin de altında kalmıyor.

Söz konusu paketin güncel fiyatı ise şu anda uygun seviyelerde. Bu da Volkswagen Caddy gibi bir araca sahip olmak için günümüzde çok tuzlu bir bedel değil.

Volkswagen Caddy bildiğiniz gibi ticari sınıfta yer alan bir araba. Ancak aile otomobili olarak da kullananlar mevcut.

Volkswagen Caddy, 750 litre gibi devasa bir yükleme alanı sunuyor ve bu da çok sayıda valizi arabaya yükleyebileceğiniz anlamına geliyor.

Hem şehir içerisinde hem de uzun yolculuklarda keyifli bir şekilde kullanabileceğiniz aracın fiyatlarına hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

2.0 TDI 122 PS Impression Fiyatı: 990.000 TL

2.0 TDI 122 PS Impression DSG Fiyatı: 1.050.000 TL

2.0 TDI 122 PS Life Fiyatı: 1.065.000 TL

2.0 TDI 122 PS Life DSG Fiyatı: 1.150.000 TL 2.0 TDI 122 PS Style DSG Fiyatı: 1.285.000 TL