genel

Voleybolcu Rus Güzel Arina Fedorovtseva'dan Türk erkekleri itirafı!

Fenerbahçeli 19 yaşındaki genç voleybolcu Fedorovtseva'dan Türk erkekleri hakkında dikkat çeken itiraf geldi.

Abone Ol

Fenerbahçe Opet, Misli.com Sultanlar Ligi’nin 18 haftasında mükemmel bir mücadele gösteriyor. Fenerbahçe rakibini 3-0 yenerek önemli bir galibiyet kazandı.

Fenerbahçe Opet’in Rus smaçörü Arina Fedorovtseva, güzelliği dışında gösterdiği smaç ve servisleriyle maçlara damga vuruyor.

2 sezondur Fenerbahçe formasını taşıyan Rus güzel oyuncu, servislerden kazandığı direkt sayılarla Türkiye ve Avrupa'da zirvede olarak bir numara durumda.

19 yaşındaki güzel oyuncu en iyi servisçi sıralamasında en çok servis sayısı ve set başı servis sayısıyla birinci durumda.

Arina Fedorovtsevai yaptığı açıklamada Türk erkeklerden evlenme teklifi aldığını ve yüzüğünü görünce erkeklerin çok üzüldüğünü söyledi.

Arina Fedorovtseva, Fenerbahçe'ye gelmesinde Ali Koç'un çok büyük emeği olduğunu, Galatasaray'ın da kendisini çok istediğini söyledi.

Fenerbahçe-Galatasaray arasındaki rekabet hakkında da Rus güzel oyuncu: "Kimse bana zarar veremez ama Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki gerilim korkunç. Kulübümün renkleri sarı-lacivert, onlarınki sarı-kırmızı. Gerilimin boyutunu anlamanız için, Fenerbahçe'de kırmızı şeyler giymeniz önerilmez." dedi.