genel

Ünlü anket şirketleri açıkladı! Nisan ayının ilk seçim anketlerinin sonuçları belli oldu! İşte sonuçlar...

İki ünlü anket şirketinin 14 Mayıs'ta yapılacak Genel Seçimler için son güncel anket sonuçları haberimizde...

Abone Ol

14 Mayıs'ta Türkiye Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerine gidecek. Takvim daralırken siyasi partiler ve adaylar seçime son hızıyla hazırlanıyor.

Siyasette sular durulmazken partilerin seçim sonrası için vaatleri açıklanmaya devam ediyor. Bu durumda ve yaşanan gelişmeler neticesinde siyasi partilerin ve adayların son durumları anketler ile belirlenebiliyor.

Nisan ayında gerçekleştirilen ilk anketleri haberimizde derledik. Yöneylem Araştırma ile Asal Araştırma şirketlerinin yaptığı son güncel anketler haberimizde.

Yöneylem Araştırma'nın 18-20 Mart tarihleri arasında gerçekleştirdiği Seçmen Eğilimleri araştırmasına göre Seçmenlerin Milletvekilliği Seçimi Parti Tercihleri (kararsızlar ve oy kullanmayacaklar oransal olarak dağıtılmadan, % 95 güven aralığı, +/-2 hata payı) ile Yöneylem Araştırma'nın 27-29 Mart tarihleri arasında gerçekleştirdiği Türkiye Siyaset Paneli araştırmasına göre Seçmenlerin Cumhurbaşkanlığı Seçimi İlk Turu Tercihleri (kararsızlar ve oy kullanmayacaklar dağıtılmadan, CATI, 2655 görüşme, % 95 güven aralığı, +/-1,9 hata payı) anketlerinin sonuçlarını size getiriyoruz.

Asal Araştırma'nın Genel Seçimler için yaptığı son anket sonuçları...