genel

Türk kahvesi içerek kilo verin!

Abone Ol

Her gün keyifle içtiğimiz Türk kahvesinin zayıflatıcı etkisi olduğunu biliyor muydunuz? İşte Türk kahvesinin faydaları ve kilo verdirici özellikleri...

Türk kahvesi, kafein açısından oldukça zengin bir gıda olup metabolizma hızlandırma konusunda da oldukça etkilidir. Kahvenin bu özelliği de zayıflatıcı özelliğini beraberinde getirmektedir.

Kahvenin bu zayıflatıcı etkisinin olması içeriğindeki; kafein, niasin, mikroelementler ve anti-oksidanlara bağlıdır.

Türk kahvesi sonrasında içilecek bir bardak su zayıflamayı daha da hızlandırıyor.

Türk kahvesini sütle birlikte içtiğimizde, vücuda dengeli protein, karbonhidrat ve yağ sağladığı için uzun süre tok tutucu etkisi oluyor.

Sade olarak tüketildiğinde Türk kahvesi metabolizmayı oldukça hızlandırıyor.

İnsülin direncini kırıcı etkisi nedeni ile kişinin tatlı ihtiyacını azalttığı için, özellikle canı sık tatlı isteyenler, tatlı yerine kahve içerler ve böylelikle yüksek kalorilerden kaçınmış olurlar.

Türk kahvesinde diğer kahvelere nazaran ekstra katkı maddeleri bulunmadığı için hem daha sağlıklı hem de daha etkilidir.

Türk kahvesi herhangi bir yağ içermez, tansiyonu düşürür ve tür 2 şeker hastalığı oluşum şansını azaltır.

150 kilo olan bir insan Türk kahvesi diyeti ile haftada 10 kiloya kadar rahat bir şekilde verebilir. Fakat 50 kilo olan bir insan bu diyeti uygulayarak haftada 3-4 kilo verebilir. Kilo verme oranı vücut yüzdesi ve metabolizma hızı ile orantılıdır ve kişiden kişiye değişebilir.