genel

TikTok fenomeni 4 farklı ev soydu !

Abone Ol

Antalya'da dört farklı evden toplamda 20 bin lira ve telefon çalan, aralarında TikTok fenomeni de olan dört kişi yakalandı. Şüpheliler yaptıkları hırsızlıktan sonra, işlerin yolunda gitmesi için dilenciye çaldıkları paradan kişi başı 50'şer lira verdikleri ortaya çıktı. Aralarında bir TikTok fenomeni olan dört kişi Antalya'da dört faklı ev soyduktan sonra yakalandı.

Olay, Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Güzeloba Mahallesi ve Kepez ilçesinin Göksu Mahallesi'nde meydana geldi.

İkisi yabancı uyruklu kişilere ait toplamda dört farklı evden 20 bin lira ve telefon çalınmasının ardından Harekete geçen Muratpaşa Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Polisler, şüphelilerin Diyarbakır'dan gelen dijital video platformu olan TikTok fenomeni olan Bünyamin Ertekin, İbrahim Kurt, Y.E. ve Azat Bıldırcın olduğunu ortaya çıkardı.

Operasyon düzenleyen polis ekipleri, sosyal medya fenomeni olan Bünyamin Ertekin'i lüks bir otelde, diğer arkadaşlarını ise başka bir adreste yakaladı ve gözaltına aldı.

Şüpheliler sağlık kontrolü sonrasında ifadeleri alınmak üzere Muratpaşa Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Sorgunun ardından 4 şüphelinin, hırsızlıktan sonra işler yolunda gitsin diye bir dilenciye kişi başı 50'şer lira verdiği ortaya çıktı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi hakimliğe çıkarılan Y.E., serbest bırakılırken, Bünyamin Ertekin, İbrahim Kurt ve Azat Bıldırcın ise tutuklandı.

TikTok fenomeni olan Bünyamin Ertekin, TikTok'ta 294 bin takipçiye ve 7,7 milyon beğeniye sahip.