genel

Survivor'da nefes kesen ayak tenisi maçını kim kazandı?

Abone Ol

TV8'in sevilen yarışması 'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in 28 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan bölümü, nefes kesen bir ayak tenisi maçına sahne oldu. Acun Ilıcalı'nın liderlik ettiği Acun Medya ile futbolcu Sercan Yıldırım'ın başında olduğu 'Survivor 2020' arasında oynanan müthiş karşılaşmayı kazanan bakın hangi takım oldu ve ödül olarak ne aldılar?

Survivor 2020'de heyecan her geçen gün artarken, yarışmacılar ile prodüksiyon ekibi arasındaki maçlar da kıyasıya mücadelesiyle dikkat çekiyor.

Son olarak oynanan ayak tenisi maçında; 'Survivor 2020' kadrosunda Yasin Obuz, Sadık Ardahan Uzkanbaş ve Sercan Yıldırım yer alırken, Acun Medya'da ise İrem Kanan, Acun Ilıcalı ve Esat Yontunç mücadele etti.

Sercan Yıldırım, maç öncesi yaptığı açıklamada, "Ayak tenisinde daha çok ön plana çıkabilirim ve gerçekten çok iddialıyım" dedi.

Heyecan dolu mücadeleye Survivor 2020 takımı çok hızlı başladı ve Sercan adeta bütün ipleri eline aldı. Müthiş mücadelenin sonucunu 3-1'lik skorla kazanan takım, Survivor 2020 oldu.

Böylece Survivor 2020 takımı hem ödül kazandı hem de onları destekleyenlere ton balıklı salata ödülü kazandırdı.

ACUN ILICALI PAYLAŞTI Acun lıcalı, maç yayını sonrasında Instagram hesabından paylaşım yaptı. Başarılı yapımcı, maç sonu çekilen bir fotoğrafla Survivor yarışmacılarını tebrik etti.