genel

Survivor'da krizler sürüyor! Yunus Emre ve Ogeday arasında kavga..

TV8 ekranlarında yeni sezonda izleyicisini ekrana kitleyen Survivor 2024 All Star'da dokunulmazlık oyununda Yunus Emre ve Ogeday arasında kavga yaşandı. Oyun sırasında çıkan tartışmanın ardından Acun Ilıcalı, Yunus Emre'ye sert çıktı.

Abone Ol

TV8 ekranlarında paylaşılan Survivor 2024 All Star'da kriz yaşandı. Dokunulmazlık oyununda kapışan Yunus Emre ve Ogeday arasında oyun sırasında kavga çıktı. Konseyde konuşan Acun Ilıcalı ise Yunus Emre'ye sert çıktı.

"AĞLAMA OYNA" Dokunulmazlık oyunu karşılaşmasında Yunus Emre, önüne geçen Ogeday'a tepki verdi. Ogeday ise "Ağlama oyna" diyince ikili arasında tartışma alevlendi. Oyun sonrası Ogeday'ın üzerine giden Yunus Emre, "Önümde senin gibi iskele babası vardı" ifadelerine yer verdi. Ogeday ise "Ben başkalarına benzemem. Terbiyeli ol. Burada böyle yapıp sonra köşede herkesten özür diliyorsun. Bana el kol uzatma işleri yemez. Ben bilerek önünde durmadım, senden özür dileyecektim ama sen hemen kötü söze başvurdun" şeklinde konuştu.

ATAKAN'DAN TEPKİ GELDİ Yunus Emre'yi üdahele ederek olaydan uzaklaştıran Atakan ise "Bunların oyunlarına gelmeyeceksin diskalifiye mi olmak istiyorsun" ifadesini kullandı.

Yunus Emre ve Ogeday arasındaki gerilim ada konseyinde de değerlendirdi.

ACUN ILICALI: ÜMİTSİZ VAKA Son günlerde sık sık tartışmalarıyla gündemde yerini koruyan Yunus Emre'ye sert çıkarak diskalifiye çağrısı yapan Acun Ilıcalı, "Her gün bir olaydasın. Herhalde sonunu getiremeyeceksin gibi. Bir insan bir insanla problemliyse bu dünyanın en normal olayıdır, iki insansa olabilir diyebilirim, 3 insanla ile ya adama bir şey mi var derim. 4. ile problemliyse problem bu adamda derim, 5. ile problemliyse kafası gitmiş derim 6. ile problemliyse ümitsiz vaka derim. Değişik insanlarla problem yaşıyorsun çünkü problem sende. Konuları uzattıkça uzatıyorsun. Bitirim bitirim yürümeler yapıyorsun. 3-4 kişi seni tutmaya çalışıyor. Keşke bıraksalardı da ne yapacaksın merak ediyorum. Seni anlamsız hareketlerini seyrettim" ifadesini kullandı.