genel

Survivor'da en çok onlar değişti! Gören inanamadı

Abone Ol

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'da büyük final geldi çattı. Bu sezonun şampiyonunun bu gece belli olacağı yarışmada dün yarı final heyecanı yaşandı. Galataport'ta düzenlenen geceye Survivor yarışmacılarının bazılarının değişimleri damga vurdu.

Yaklaşık 6 ay boyunca ıssız bir adada yaşam mücadelesi veren açlığın dışında, gerek hava şartları gerek duygusal boşlukla mücadele eden yarışmacılar, bambaşka bir hale büründüler. Saçları sakalları uzayan ve kilo kaybeden 'Survivor 2020' yarışmacılarının bu halleri yarı finalde gözler önüne serildi. İşte şaşırtan değişimler...

ERSİN KORKUT 'Survivor 2020'nin en büyük sürprizlerinden biri olan Ersin Korkut, başarılı performansına rağmen dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle yarışmaya devam edememişti.

ARDAHAN UZKANBAŞ 'Survivor'da gönüllüler takımında yer alan ve tavırlarıyla izleyicilere kendini sevdiren Ardahan'ın aylar sonraki hali oldukça farklıydı. Kilo olarak büyük bir fark görülmese de Ardahan'ın uzayan saçı ve sakalları dikkat çekti.

YUNUS EMRE ÖZDEN 'Survivor'ı ünlüler takımında tamamlayan ve çeyrek finalden kısa bir süre önce elenen Yunus Emre de oldukça değişen yarışmacılardan biri. Adaya geldiğinde kısa saçları ve hafif kirli sakalıyla görülen Yunus Emre, elenmeden önce oldukça değişmiş görünüyor.

SERCAN YILDIRIM Çeyrek finaldeki bireysel dokunulmazlıklara damga vuran Sercan Yıldırım ise en çok değişen isimlerden biri... Yıldırım'ın aylar içinde sakallarının uzadığı ve bir hayli kilo verdiği görülüyor.

BERKAN KARABULUT 'Survivor'da her iki takımda da yarışan ve final dörtlüsüne adını yazdıran Berkan'ın da geldiği ilk günle son hafta arasında oldukça değiştiği görüldü.

YASİN OBUZ 'Survivor 2020'de değişim deyince akla ilk gelen isim Yasin Obuz oldu. Kendine has üslubuyla 'MasterChef'ten bu yana bir hayli sevilen ve 'Survivor'da da final üçlüsüne kalan Yasin, daha birleşme partisi sırasında 25 kilo kaybederek rekor kırmıştı.

CEMAL CAN CANSEVEN 'Survivor 2020'nin finalistlerinden biri olan Cemal Can Canseven, adaya geldiğinde kısa saçlı ve sakalsızdı. Her fırsatta sakal uzatmayı hiç sevmediğini söyleyen Cemal Can, son haftada uzayan saçı ve sakalıyla bir hayli değişti.

Dün Galataport'ta yapılan Survivor yarı finalinde, iki finalist belli oldu. Canlı yayının sonunda SMS oylamasının sonuçları açıklandı. Yasin yarışmaya veda ederken; 'Survivor 2020'nin finaline adını yazdıran Barış Murat Yağcı ve Cemal Can Canseven oldu.