genel

Survivor'da eleme adayı kim ? Dokunulmazlığı kim kazandı? işte 13 Mayısta Survivor'a veda etmeye aday isim...

Ekranların heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor yine soluksuz mücadelelere sahne oldu. Yayınlanan son bölümle eleme adayı ve dokulmazlık ödülünü kazanan kişi de belli oldu. Oyunu kaybedel gönüllüler aralarından 4. eleme adayı olarak Seda'yı belirlediler. Dokunulmazlık oyunun sahibi ise ünlüler takımı olurken Acun geçen hafta içerisinde eleme olmayacağını daha önce bildirmişti. Eleme adayları önümüzdeki hafta içerisinde oylamaya çıkacak ve elenen ismi halk sms oylarıyla belirleyecek.

Abone Ol

Survivor 2022 Allstar ekranlara gelen son bölümüyle yine nefesleri kesti. Dokunulmazlık oyununda ünlüler ve günüllüler kıyasıya yarıştı. Bu hafta eleme olmaması nedeniyle dokunulmazlık oyunu daha bir önem kazanmıştı.

Ünlüler ve gönüllüler, geride bıraktığımız haftayı eleme olmadan geçirdi. Gözler dördüncü eleme adayına çevrildi. Bu haftanın 4. dokunulmazlık yarışı oynandı. Kadınlar yarışını ünlüler kazandı. Erkekler mücadelesini de ünlüler takımı aldı ve dokunulmazlık da, ödül de ünlüler takımının oldu.

Ünlüler, güzel bir duşun ardından yemek sofrasında bir araya geldi. Ardından ada konseyine gidildi. Acun Ilıcalı konseyde bir gelişmeyi duyurdu. Ödül oyunlarından birini Survivor Yunanistan takımı ile oynayacaklarını belirtti.

Ilıcalı, ''Bu haftaki 3. dokunulmazlıktan sonra Türkiye-Yunanistan yarışmacılarla ödül oyunu oynayacaksınız ve beraber ödüle gideceksini.'' dedi.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI Survivor'da bu hafta dört dokunulmazlığı da üst üste gönüllüler kaybetti. İlk üç aday; Evrim, Nisa, Berkan oldu. Gönüllüler takımında Nagihan ve Atakan dokunulmaz oldu. Ünlüler takımında Anıl ve Ayşe dokunulmaz oldu.

Dokunulmazlık oyununu gönüllüler kaybettiği için konseye gitti. Konseyde Ogeday ve Seda'ya 3 oy çıktı ve açık oylamaya gidildi.

Konseyde yapılan açık oylama sonucunu Acun Ilıcalı açıkladı. Açık oylama sonucu 4. gitme adayı Seda seçildi.