genel

Survivor'da daha önce böyle diskalifiye görülmedi! Acun Ilıcalı yarışmacının veda etmesine bile izin vermedi

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen Survivor 2023'ün bu akşamki bölümü için yayınlanan fragman gündem oldu. Daha önce eşi benzeri görülmeyen diskalifiye, izleyicilerde büyük merak uyandırdı.

Abone Ol

Survivor 2023 tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam yayınlanacak bölümün tanıtım filmi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yarışmada yavaş yavaş sona gelinirken tükenen sabırlar, gerilimin dozu giderek arttırıyor. 10 Nisan (bugün) ekrana gelecek bölümde izleyicileri şoke edecek bir diskalifiye yaşanacak.

Geceye damga vuran fragmanda program yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, büyük kızgınlıkla bir yarışmacıya dönerek arkadaşlarıyla vedalaşmadan hemen konseyi terk etmesini söyledi. Acun Ilıcalı'nın hangi yarışmacıya tepki gösterdiği merak konusu olurken, gerilimin asıl nedeni bu akşam ekrana gelecek bölümde belli olacak.

İlgili fragmanda Acun Ilıcalı, yarışmacıya dönerek, şu ifadeleri kullandı: "Hayretler içerisindeyim. Bunu yapanı görmedim mesela biliyor musun? Bugün yaşanan olay bana göre Survivor'da çok çok nadir göreceğimiz bir olay" ''Bencil olmamak zorundasın. Kendini düşünemezsin öyle. Sen başkaları için bir şey yapan bir insan mısın genelde, nasıl birisindir? Ama bir şey kaçırmışım. Kendime ders vermeyi kaçırmışım. O arkadaki meşalen var ya! Onu almana da gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor'a da renk kattın, şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin."