genel

Survivor'da Alex de Souza sürprizi! Survivor Aycan, o anlarda dondu kaldı...

Abone Ol

Aycan Yanaç'ın arkadaşı Fenerbahçe'nin efsanesi Alex de Souza'nın onu desteklediğini ve ona iyi şanslar dilediğini söyledi.

Survivor İletişim Ödülü'nde Survivor Aycan, arkadaşı Asena Bayram ile görüntülü konuştu. Ünlüler Takımı'ndaki arkadaşları Asena'dan Aycan'a motive etmesini isterken o ise hiç beklemediği yerden bilgi verdi ve Aycan dondu kaldı.

Arkadaşı Fenerbahçe'nin efsanesi Alex de Souza'nın onu desteklediğini ve ona iyi şanslar dilediğini söyledi.

Uzun süre birbiriyle konuşamayan ikili, gözyaşlarına hakim olamadı. Aycan'a bu sırada takım arkadaşlarından da 'Süreyi ağlayarak geçirm' diye uyarı geldi. Arkadaşından da 'İyi ol' tavsiyesi gelen Aycan, bu anlarda büyük de bir sürprizle karşı karşıya kaldı.

Görüşme sırasında morali iyice düşen ve farklı bir duygusal hale bürünen Survivor Aycan için devreye Survivor Sercan girdi ve Aycan'ın arkadaşı Asena'ya seslendi, 'Ne olur yükseltir misin Aycan'ı olan bize oluyor burada?' ricasında bulundu.

Konuşmanın sonlarına doğru Survivor Aycan'ın arkadaşı Asena, 'Birinin sana selamı var' diyerek Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'nın Aycan'a selamı olduğunu ifade etti.

Aycan Yanaç, Alex'in kendisine selam gönderdiğini duyunca bir süre kendine gelemedi ve şaşkınlığını gizleyemedi.