genel

Survivor yeni bölüm bomba fragman! Gönüllüler gözyaşlarını tutamadı

Abone Ol

Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yayınlanan son bölümünde market ve dokunulmazlık oyunu oynandı. Market oyununda Gönüllüler takımı başarı sağladı. Öte yandan dokunulmazlık oyununu kaybeden takım bir eleme adayı çıkardı.

Survivor'ın yayınlanan son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler ilk olarak market oyununda karşı karşıya geldi. Kuru fasulye ve salça için yarışan takımlarda kazanan belli oldu. 7-5'lik skor ile market oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Takım oyunundan sonra dokunulmazlık oyununda iki takım karşı karşıya geldi.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı dokunulmazlık oyununda kazanan Ünlüler oldu. Ünlüler 10'a 6'lık bir skorla dokunulmazlık oyununu kazandı. Gönüllüler ise oyunu kaybettiği için bir eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı. Eleme adayı belli olmadan önce Acun Ilıcalı ikinci dokunulmazlık oyunu için gelen yeni kuralı açıkladı.

Ilıcalı yaptığı açıklamada, "İkinci dokunulmazlıklarda arkadaşlar bundan sonra avantaj sahibi olmanın önemli olduğunu düşünüyoruz ve avantaj oyununu dokunulmazlıklardan önce farklı bir oyun şeklinde oynayacaksınız ve onu kazanan takımlar seçme avantajına sahip olacak.

İkinci dokunulmazlıklarda önüne ek bir oyun koyduk. Farklı bir oyun oynayacaksınız. Yarın önce küçük bir oyunu oynayacaksınız daha sonra farklı bir dokunulmazlık sizi bekliyor." dedi.

Daha sonra bu haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Gönüllülerin çıkardığı eleme adayı Duygu oldu. Duygu yaptığı açıklamada, "Bekliyordum zaten, çok şaşıracağım bir şey değildi. Diyecek bir şeyim yok. Herkesin kararına saygı duyuyorum ama pes etmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI KORKUTTU Gönüllüler takımında yeni bölümde büyük bir şok yaşanıyor. Doktor Metin Kuş Gönüllüler takımının yanına gelerek bir bilgi veriyor. Metin Kuş'un, "Dünkü filminde sonucu geldi. Net ama net olarak bir sürü arkadaşımla konsülte ettim." açıklamasından sonra Gönüllüler takımında bazı yarışmacılar gözyaşlarını tutamıyor.

Yaşanan bu durum sonrası akıllara Gönüllüler takımında yarışan Emin'in sakatlığı ve bu duruma bağlı olarak yarışmaya devam edemeyecek mi sorusu geliyor.