genel

Survivor sürgün kampı nedir, nasıl olacak? 2022 Survivor sürgün kampına kim gitti?

Survivor 2022 All Star sezonu tüm heyecanıyla başladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı ilk ödül ve dokunulmazlık oyununda büyük mücadele verdi. Acun Ilıcalı ise ilk konseyde Survivor'ın yeni kurallarını açıkladı. İzleyiciler ise Survivor sürgün kampı nedir, nasıl olacak sorularını araştırmaya başladı. İşte Survivor 2022 sürgün kampı hakkında bilinmesi gerekenler...

Abone Ol

SURVİVOR SÜRGÜN KAMPI NEDİR, NASIL OLACAK? Survivor 2022 All Star'ın ilk bölümünde Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı. Survivor'da artık 'sürgün kampı' var. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan eleme adayı seçilen kişi, eleme gününe kadar takım arkadaşlarından ayrı bir yerde kalacak ve oyunlara katılamayacak. Toplam 4 gün sürecek olan sürgün kampına her gün birer eleme adayı eklenerek toplam 4 kişi sürgün kampında yaşayacak. Beşinci günde ise 4 kişi arasından biri adaya veda edecek.

ACUN ILICALI AÇIKLADI "Survivor'da bu yıl ilk haftaya mahsus olmak üzere 'sürgün kampını' başlatıyoruz. Bu akşam sizden biri buradan ayrılacak ve tek başına kalacak. Bu akşam bir yarışmacıyı sürgün kampına yollayacaksınız. Yarın bir dokunulmazlık daha oynayacaksınız, ikinci yarışmacı da sürgün kampına gidecek.3. ve 4. yarışmacı da sürgün kampına gittikten sonra bu 4 yarışmacıdan biri Survivor'a veda edecek. Hiçbir şekilde oyunlara girilemeyecek. 4 gün boyunca bu arkadaşlar kimseyle iletişim kurmayacak."

PERFORMANS BİRİNCİLERİNE AVANTAJ Acun Ilıcalı ikinci değişikliği de şu sözlerle açıkladı: İkinci radikal değişiklik de şu artık performans birincilerine daha çok avantaj sağlıyoruz. Performansı iyi olan yarışmacılar dokunulmazlık sahibi olacak. Her hafta ilk dokunulmazlık akşamındaki konseye kadar son bir haftanın performansına bakacağız. Kendinizi güven altına alma şansınız olacak. Çok başarılıysanız Survivor'da elenme ihtimaliniz azalacak.

SÜRGÜN KAMPINA KİM GİDECEK? Sürgün kampına giden ilk isim haftanın ilk eleme adayı olan Ünlüler takımından Birsen oldu.