genel

Survivor Çağla diskalifiye mi oldu? Konuya ilişkin beklenen açıklama geldi

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programı Survivor 2023'de ödül oyunu esnasında sakatlık geçiren Çağla Taşdelen elendi mi? sorusu gündeme geldi. Peki, Survivor Çağla Taşdelen elendi mi? Yarışmacının son durumu ne? Detaylar haberimizde...

Abone Ol

Geçtiğimiz akşam yayımlanan bölümde ödül oyunu için parkura çıkan Çağla Taşdelen ciddi bir sakatlık yaşadı. Dizinden darbe alan Daşdelen, elendi mi? sorusu yarışma takipçileri tarafından merak ediliyor.

Parkurda geçirdiği kaza sonrasında tedavi altına alınan Çağla'nın gerçekleştirilen ada konseyinde de yer almaması üzerine yarışma sunucularından Murat Ceylan, yarışmacının son durumu hakkında bilgi verdi.

Ceylan yaptığı açıklamada, Çağla'nın tedavilerinin devam ettiğini, bazı kırıkları olduğunu şüphesinin kuvvetle muhtemel olduğunu söyledi. Murat Ceylan, kırıkların beklenenin üzerinde olduğu durumda yeni bir karar alınabileceğini söyledi.

Murat Ceylan'ın Çağla hakkındaki iaçıklamaları: ''Olay sıcağı sıcağınayken doktorumuz tarafından her şey yapıldı. Hastanede müşahade altında. Ama maalesef Çağla'nın bazı kırıkları olduğu şüphesi bulunuyor. Burada yapmamız gereken şey beklemek. Ellerine geleni yapıyorlar. Kırıklar beklediğimizin çok çok üzerindeyse tekrar toplantı yapmak zorundayız. Çağla veda etti demiyorum ama Çağla'nın durumu gerçek anlamda bizim için bir soru işareti.'' Yarışmacı sunucusunun açıklamalarının ardından Survivor Çağla'nın diskalifiye olma riski ile karşı karşıya olduğu bildirildi.