genel

Süper Lig'de de oynayan ünlü futbolcu eşini öldüresiye dövdü!

Mersin İdman Yurdu ve Kayserispor formalarını da terleten yıldız futbolcu Welliton, eski eşi Rafaela Carvalho'nun şiddet iddialarıyla başı dertte.

Abone Ol

Mersin İdman Yurdu ve Kayserispor formalarını da terleten yıldız futbolcu Welliton, eski eşi Rafaela Carvalho'nun şiddet iddialarıyla başı dertte.

Carvalho, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Welliton'un kendisine şiddet uyguladığını açıkladı ve "Bana yumruk ve tekme atıyor, sürekli işkence uyguluyordu. Ayrılmak istediğimde ise tehdit edildim" dedi.

Futbolculuk kariyerinde Spartak Moskova, Gremio, Sao Paulo ve Celta Vigo gibi takımların formasını giyen Welliton, 388 maçta 167 gol ve 58 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Ancak son olarak Brezilya'nın Novorizontino takımında forma giydikten sonra kariyerine nokta koydu.

Carvalho'nun şiddet iddiaları dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Kendisine uygulanan şiddetin fotoğraflarını video olarak Instagram'da paylaşan Carvalho, "Gittikleri her yerde bu durumla karşılaştım. Keşke her birinizi misafir edebilseydim. SUSMAYIN!" ifadelerini kullandı.

Welliton hakkında tehdit, fiziksel ve psikolojik şiddet ile işkence suçlamalarıyla dört ayrı iddianame hazırlandığı belirtilirken, Carvalho "Uzun yıllardır bana şiddet uyguluyordu.

Pasaportumu, cep telefonumu ve paramı saklıyordu. Ayrılmak istediğimde tehdit edildim. Bu yüzden polisten koruma istedim" şeklinde konuştu.