genel

Squid Game'in yıldızlarını bir de normal hayatta görün! 67 numaralı oyuncu pozlarıyla yıkıp geçiyor

Abone Ol

Lee Jung-jae Dizinin ana karakteri olan Lee Jung-jae, dizide kumar bağımlılığı olan ve oyunlara borçlarını ödeyebilmek için katılan 456 numaralı oyuncu Seong Gi-hun karakterini canlandırıyor.

Dizinin ana karakteri olan Lee Jung-jae, dizide kumar bağımlılığı olan ve oyunlara borçlarını ödeyebilmek için katılan 456 numaralı oyuncu Seong Gi-hun karakterini canlandırıyor.

Park Hae SooPark Hae-soo, başarılı bir kariyere sahipken zimmetine para geçirdiği için başı derde giren 218 numaralı oyuncu Cho Sang-woo'yu canlandırıyor.

Kariyerine müzikallerde başlayan Park, sonrasında dizilerde de rol almaya başladı. Kendisi ünlü dizi 'Prison Book'taki rolüyle ün kazandı. Aynı zamanda, 'Time To Hunt' ve 'Racket Boys' gibi Netflix yapımlarında da yer aldı.

Jung Ho-yeon 67 numaralı oyuncu Kang Sae-byeok, dizide Kuzey Kore'den Güney Kore'ye gelen, ailesini yeniden görebilmek ve kardeşine bakabilmek için oyunlara katılan bir karakter. Kang Sae-byeok karakterini ünlü yıldız Jung Ho-yeon canlandırıyor.

Güzelliğiyle kendine hayran bırakan Jung, ünlü bir model. Modelliğe 16 yaşında başlayan Jung, o zamandan beri Vogue Korea, Naylon Korea, British Vogue gibi dergilerin çekimlerinde yer aldı. Models.com tarafından "En İyi 50" moda modelinden biri olarak gösterildi. 'Squid Game', Jung'un ilk oyunculuk deneyimi olmasına rağmen oyunculuğu izleyenler tarafından oldukça beğenildi.

Oh Yeong-su Oh Yeong-su beyin tümörü olan ve yarışmalara 1 numaralı oyuncu olarak katılan Oh Il-nam'ı canlandırıyor.

Oh Yeong-su beyin tümörü olan ve yarışmalara 1 numaralı oyuncu olarak katılan Oh Il-nam'ı canlandırıyor.

Heo Sung-tae Heo, çok büyük bir borcu olan ve gangster olan 101 numaralı oyuncu Jang Deok-su'yu canlandırıyor. Heo, kariyerine oldukça ilginç bir şekilde başlamış.

Bir televizyon programının seçmelerinde sarhoşken kaydolmuş. 60'ın üzerinde yapımda rol alan Heo Sung-tae, 2016 dönemi gerilim filmi The Age of Shadows'da Ha Il-soo olarak ulusal öneme sahip oldu.

Anupam Tripathi Ailesi zor durumda olduğu için oyunlara katılan 199 numaralı oyuncu Pakistanlı Abdul Ali'yi canlandırıyor.

Tripathi, 2010 yılında Güney Kore'de üniversitede okumaya başlamadan önce Hindistan'da şan dersleri ve oyunculuk eğitimi aldı. Kariyerine üniversitenin 3. yılında çeşitli yapımlarda rol alarak başladı. "Ode To My Father" ve "Space Sweepers" gibi yapımlarda yer aldı.

Kim Joo-ryoung Oyunlara neden katıldığını dizide öğrenemediğimiz 212 numaralı oyuncu Han Mi-nyo karakterini başarılı oyuncu Kim Joo-ryoung canlandırıyor.

Yirmi yılı aşkın bir kariyere sahip olan Kim, hem dizi hem de filmlerde yer alarak büyük başarı elde etti. 'Plum Blossom' ve 'Recalled and Kingmaker: The Change of Destiny' gibi yapımlarda yer aldı.

Lee Yoo-m Lee, dizide 240 numaralı oyuncu Ji-yeong'u oynuyor.

Dizideki bazı rol arkadaşları gibi, Lee de kariyerinde yükselmekte olan genç bir yıldız. 'Squid Game'den önce 'The Yellow Sea' ve 'Hostage: Missing Celebrity' yapımlarında yer aldığı biliniyor.