genel

Sportif Şık Tasarımlı Chery Omoda, Fiyatlarını Dibe Çekti!

Araç dünyasında 2023 yılının sonuna yaklaşırken markalar kampanyalarını sürdürüyor. İşte Chery Omoda 5 Aralık ayı güncel fiyatları..

Abone Ol

Otomobil dünyasında ikinci serüvenine başlayan Chery, göz alıcı modelleriyle adından sıkça bahsettiriyor. Çin'e ait olan otomobil üreticisi, fiyat anlamında da oldukça fırsatlar sağlıyor.

Söz konusu markanın Omoda 5 isimli SUV modelinde ilgi gittikçe artıyor..

Bu haberimizde Chery Omoda 5'in donanım seçenekleri ve güncel fiyatlarını sizlerle paylaşacağız. 

Chery Omoda 5, Comfort olarak adlandırılan giriş paketiyle birlikte ülkemizde satışa sunuluyor. Genel olarak üç farklı donanım seçeneğine olan araç, en boş paketinde bile dolusayılacak donanımı bulunuyor.

Chery markası güvenlik donanımlarına bir hayli önem veriyor. Şerit takip asistanı, arka park sensörleri ve 6 airbag araçta standart olarak yer alıyor.

Chery Omoda 5 bir B-SUV modeli ve alanında iddialı rakiplerle karşı karşıya geliyor. Yine de otomobilin satış grafiği hiç de fena sayılmayacak bir izlenim bırakıyor.

Bu mükemmel performansa bağlı olarak en önemli neden ise belki de otomobilin bütçe dostu olması. Öyleyse sizlerle Chery Omoda 5'in donanım seçeneklerine ve fiyatlarını inceleyelim.

  İşte Chery Omoda 5 güncel fiyat listesi..

Comfort Fiyatı: 1.180.000 TL

Luxury  Fiyatı: 1.300.000 TL

Excellent Fiyatı: 1.400.000 TL