genel

Son dakika: Survivor'da şok eleme! Kendi ismini duyunca...

Abone Ol

Gelen son dakika haberine Survivor'da heyecan son hızıyla devam ediyor. Rekabetin giderek kızıştığı yarışmanın son bölümünde bir kişi elenerek adaya veda etti. Eleme potasında bulunan İsmail, Aleyna ve Dora konseyde açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Survivor'da heyecan dolu geçen konseyin ardından oylama sonuçları belli oldu ve eleme adayları arasından hangi ismin adaya veda edeceği açıklandı. Acun'ın açıklamasının ardından duygusal anlar yaşandı.

ELEME ADAYLARI Yarışmada haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan İsmail, elenmesi yönünde mavi takımdan Dora'nın ismini söylemişti. İkinci dokunulmazlığı kazanan Poyraz ise kırmızı takımdan Aleyna'nın adını söylemişti. Üçüncü aday ise İsmail oldu.

İsmail eleme potasına girmesi ile ilgili olarak, "Birinci dokunulmazlığı kazandığımda Dora'yı söylemiştim. Ayşe'yi öncelikle tebrik ederim, böyle bir ödülü kazandığı için. Beni söyleyeceği aşikardı. Sürpriz olmadı. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun' dedi.

ELEME ADAYLARI KONUŞTU Survivor'da bu hafta eleme adayı olan Dora ''Arkadaşlarım çok güçlü adaylar. Her şeye hazırım. Açıkcası gidiş psikolojisine çok giremedim, kalış psikolojisinde de değilim. Keyif alıyorum. Hayırlısı göreceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Aleyna, ''3 haftadır potadayım. Aynı şeyleri dile getiriyorum. Devam etmek istediğim bir yol var ve bu potadan çıkmak istiyorum. Gözümü açıyorum, kapıyorum, konseydim. Son 3 dokunulmazlık kaldı. Bir türlü beceremedim. Allah o kolyeyi inşallah bu hafta nasip eder. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.'' açıklamasını yaptı.

İsmail, ''5.5 aylık süreyi geride bıraktık, zorlu günler geçirdik. İnsanlarla elimden geldiğince iyi davranmaya çalıştım. Güreş camiasını temsil ediyorum. Zararda gördüğüm oldu, iyi niyetimden vazgeçmedim. Sona doğru geldik, altı kişi kaldık. Herkes gerçekten finali hak eden insanlar. Benim de hayalim final koltuğuna oturmak. Çok zor bir yer, potadayım. Heyecanlıyım. Bir yola çıktım, hedefim var ve bu yola ulaşmak için potayı geçmem gerek. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.'' cümlelerini belirtti.

ELENEN İSİM BELLİ OLDU Eleme adayları arasında adaya veda eden isim Dora oldu. Dora ''Fantastik bir serüven yaşadım. Güzen anılar biriktirdim. Atışmalarımız oldu ama hep bunlar kazanma hırsım olduğu için olan şeylerdi. Muhteşem insanlar tanıdım.'

Tüylerim diken diken oluyor böyle bir yarışmada böyle bir destek gördüğüm için. Benim için muhteşem bir macaraydı. Her şey için herkese çok teşekkürler. dedi.

Dora takım arkadaşları ile vedaşırken, Ayşe gözyaşlarına hakim olamadı. Dora, Ayşe'yi 'biraz dayanacaksın bensiz. Az kaldı' sözleri ile teselli etti.

İSMAİL İLE AYŞE ARASINDA ANLAŞMAZLIK Öte yandan dünkü konseye Ayşe ile İsmail arasındaki atışma damga vurdu. Kilo almasına ilişkin şaka yapılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Ayşe'ye ismail yanıt verdi. İsmail 'Ben Ayşe'ye karşı kırıcı bir kelime kullanmak istemem. Bugün hep birlikte bir şaka yaptık, hep beraber güldük. Bunun buraya taşınmasına şaşırdım. Umarım bunun arkasında bir art niyet yoktur. Alındıysa ben kendisinden özür dilerim' dedi.

Ayşe 'İsmail bilerek isteyerek yaptın demedim. 2 aylık bir süreçte gerçekten Çağrı ile ikisi yaptığında alındığımı söylüyordum. Çok üzülmeye başlamıştım. Mecburen sürekli kendimle konuşuyordum. Ama artık bugün de olunca dedim ki şaka da olsa bir durulması gereken yer var.

Şakayı bir yaparsın iki yaparsın. Ben istemsiz şekilde kilo almışım. Ne kadar güçlü kalmaya çalıştığımı ve kendi içimdeki durumlarla baş edebildiğimi söylemeye çalıştım. Bir kadınla şaka yaparken dozuna dikkat edilmesi gerekiyor. İsmail'i söyledim ama gerçekten çok başarılı bir oyuncu. Seçeneğim az olduğu için söyledim. Altında başka bir şey aramasına gerek yok. dedi.