genel

Siyah noktaların düşmanı: Domates scrub!

Abone Ol

Sivilce problemi sadece ergenlik yıllarına özel bir cilt sorunu değildir. Çoğu yetişkin kullandığı ürünler, tükettiği yiyecekler ve cilt yapısı nedeniyle farklı cilt sorunları ile karşılaşabilir. İşte evde hazırlayabileceğiniz ve cildinizi sorunlardan uzak tutacak domates scrub tarifi..

Sivilcenin çözümü mutlaka pahalı ürünler veya güçlü reçeteler kullanmak değildir. Evde tutarlı, kapsamlı bir tedavi ve yaşam tarzı değişikliği sivilce probleminizi çözmeye yardımcı olacaktır.

Domates scrub Domates A, C ve K vitaminleri açısından çok zengindir. Bu vitaminler cildi sağlıklı ve güzel tutmak için cilt bakım rutininize katkıda bulunur.

Domateslerin asit özelliği tıkanmış gözenekleri temizlemek ve sivilceleri azaltmak için harikalar yaratır. Domateslerde bulunan kırmızı pigment likopen, güneş ışığına maruz kalmaktan kaynaklanan serbest radikalleri ve sağlıklı cilt hücrelerimize zarar verebilecek etkenleri azaltan güçlü bir antioksidandır.

Malzemeler 1 domates, yarıya kesilmiş ½ çay kaşığı toz şeker

Bu iki malzemeli kolay scrub, iltihaplı aknelerin tedavisi için ideal olmasa da siyah noktaların tedavisi için güçlü bir şekilde çalışır. İyi bir etki almak için scrubı haftada 2 kez temiz cilde uygulayabilirsiniz.

Nazik ve dairesel hareketlerle domatesin yarısını yanaklarınıza, çenenize, alnınıza ve burun bölgenize sürün. Her alanda sadece bir veya iki geçiş yapmak yeterlidir.