genel

Sıfır Fiat Doblo Otomobil Fiyatında, Kaçırılmayacak Fırsat!

Ticari araç ve geniş ailerler için tasarlanan modeller arasında akla ilk gelen Fiat Doblo, büyük kampanya yaptı. İşte fiyat listesi..

Abone Ol

Türkiye’de ticari araç ve geniş aileler için tasarlanan otomobil markaları içerisinde ikon haline gelen Fiat Doblo diyebiliriz. Değişen kasasıyla Fiat Doblo tüm ilgiyi üzerine topluyor.

Güncellenen fiyat listesine göz gezdirdiğimizde Türkiye’de 600 bin TL’ye sıfır otomobil almak neredeyse imkansız bir hal aldı. 

Tükiye'de artan vergilerden dolayı sıfır otomobil almak için en az 700 bin TL’yi bütçeniz olması gerekiyor.

Peki ticari araçlarda fiyatlar nasıl şekilleniyor? Herkesin bildiği üzere son 2 yılda çoğu tanınan tüm ticari araçların tasarımlarında değişikiğe gidildi.

Yenilenen kasa yapısıyla beraber fiyatlarda büyük bir artış yaşandı. Fakat Doblo'dan vazgeçemeyenlere marka büyük bir kampanya yaptı.

Az önce de söylendiğimiz rakamlar üzerine şu anda Türkiye’de Fiat Doblo almak için 900 bin TL civarında birikiminiz olması gerekiyor. Fakat biraz daha beklerseniz durum değişebilir. Öyleyse nasıl?

Bu durumu şöyle ifade edebiliriz; Bu süreçte elektrikli ticari modeller genel olarak piyasada daha çok rağbet alıyor. Hatta ülkemizde de satışa çıkan birkaç elektrikli ticari model bile var.

Özellikle bu otomobiller Çin üretimi olduğu için ülkemizde yüksek fiyatlardan satılşa sunuluyor. Çünkü Çinli otomobillere ek gümrük vergisi ekleniyor.

İşte 600 bin TL’lik Doblo fırsatı da bu şekilde mümkün olacak. Sosyal medyada yer alan bilgilere göre Fiat, elektrikli doblo modelleri için kolları sıvamış durumda. Üstelik bu modelin fiyatları da hayli uygun olacak.

Alınan fiyatları TL’ye çevirip, elektrikli otomobillerden alınan ÖTV’yi eklediğimizde karşımıza 600 bin TL gibi bir etiket çıkıyor. En doğru olan Fiat’tan gelecek olan resmi bir açıklama.