genel

Seçim maratonunda artık onlar da var! Sanatçı, sporcu, fenomen...

Adım adım seçimlere gidildiği şu günlerde adaylık sürecine giren siyasi partiler, milletvekili adaylarını belirlemeye devam ediyor. Spordan sanata, bürokrasiden sosyal medya fenomenlerine kadar pek çok kişi siyasete girmek için aday adaylığı başvurusunda bulundu. İşte, milletvekilliği adaylığına başvuran o isimler...

Abone Ol

Seçim tarihinin 14 Mayıs olarak ilan edilmesinin ardından adaylık sürecine giren siyasi partiler, milletvekili adaylarını belirlemek için çalışmalarına devam ediyor. Spordan sanata, bürokrasiden sosyal medya fenomenlerine kadar pek çok kişi siyasete girmek için kolları sıvadı. Peki kimler, hangi partiden milletvekili aday adaylığına başvurdu?

Yeni yasama yılında Meclis'e girmek isteyen kişiler başvurularını yapmaya devam ederken ekranlardan tanınan renkli isimler seçim maratonun da "ben de varım" dedi. İşte milletvekilliği yarışında dikkat çeken adaylar...

Onur Akın Türk özgün müzik sanatçısı olarak tanınan ve CHP'nin seçim müziklerini hazırlayan Onur Akın, aday adaylık için başvuruda bulundu.

Arif Kocabıyık İlave TV’de yaptığı sokak röportajlarıyla tanınan fenomen Arif Kocabıyık, İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Türk grekoromen güreşçi olarak adını tarihe yazdıran eski milli güreşçi Selçuk Çebi, AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Veysel Tipioğlu Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için istifa etti ve başvurusunu yaptı.