genel

Şahan Gökbakar kendi rekorunu kırdı

Abone Ol

‘Türkiye sinema tarihinin en çok izlenen filmi’ olan 'Recep İvedik 4’e imza atan Şahan Gökbakar'dan yeni bir rekor geldi.

Gökbakar, 'Recep İvedik 4’ filmi ile ilk hafta sonunda 1 milyon 641 bin 474 açılış rakamına ulaşarak, 'Türkiye sinema tarihinin en iyi açılış’ rakamını elde etmişti. Ünlü komedyen, 'Recep İvedik 5'le kendi rekorunu kırdı.

16 Şubat’ta, Togan Gökbakar yönetmenliğinde vizyona giren 'Recep İvedik 5' filmi, hafta sonu toplam 1 milyon 890 bin 412 kişi tarafından izlendi. Böylece Gökbakar, ulaşılması güç yeni bir rekora imza attı.

Şahan Gökbakar rekorun ardından Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla izleyicilere böyle teşekkür etti. "Recep İvedik 5 açılış rekoru Bize yine tarih yazdırdınız! Bizi yine açık ara zirveye layık gören seyircilerimize çok teşekkürler!!! Çok güldük bu hafta sonu. Beraberce yan yana bütün ülke kahkaha attık. Allah hepinizden razı olsun...Hepinizi çok seviyorum... NOT: şimdi bazıları iyi de 4 günde bu, 3 gün sayılır diyen olursa, rahat olsun perşembe hariç de REKOR kırıldı."