genel

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları açıklandı mı? İl listeleri ve sonuçlarını sorgulama

Sağlık Bakanlığı 11 bin 317 işçi alımı için kura çekimlerinin 28-29 Aralık tarihlerinde gerçekleştirileceğini duyurmuştu. Peki, kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, detaylar...

Abone Ol

Sağlık Bakanlığına 11 bin 317 işçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden tamamlanmasının ardından gözler kura sonuçlarına çevrildi.

Bakanlık kura çekimini 28-29 Aralık 2022 tarihlerinde Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda gerçekleştirecek.

28-29 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşecek kura çekimi sabah saat 09.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalı üzerinden (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) canlı olarak yayınlanacağından, kuraya katılımcı alınmayacaktır.

28 ARALIK KURA ÇEKİMİ YAPILACAK İLLER Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir. (Kura çekilişi saat 10:00’da Adana ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Kırşehir ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

29 ARALIK KURA ÇEKİMİ YAPILACAK İLLER Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 10:00’da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://iscisonuc.saglik.gov.tr/ internet adresinde ilan edilecek.