genel

Renault’un yeni modeli Türkiye'ye geliyor! Piyasayı alt üst edecek rakam

Mart ayının ilk gününde otomobil tutukunlarına büyük bir sürpriz geldi. Renault'un yeni modeli ülkemize giriş yaptı. İşte detaylar…

Abone Ol

Otomobil dünyasında son günlerde grafik durgun seyretmeye devam ediyor. Fakat Renault markasının yapmış olduğu sürpriz otomobil tutkunlarını sevindirecek.

Sıfır ve ikinci el otomobil dünyasında yaşanan dalgalanmalar 2024 yılında da sürerken lider otomobil markası Renault, hamlesini yaptı.

Araç sahibi olmak isteyenler,  2024 yılında otomotiv piyasası için mutlu haberleri beklerken, uzamanlardan gelen yorumlarda olumsuz grafiğin bir süre daha devam edeceği yer alıyor.

Şimdi sıfır otomobil fiyat listelerini incelediğimiz zaman en düşük modelin bile 800 bin TL – 1 milyon TL arasında satışa sunulduğunu fark ediyoruz.

Son zamanlarda özellikle Renault cephesinden fırsatların geleceği değerlenirilikren dev marka piyasaya sürpriz bir giriş yaptı. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlerin uzun bir süredir arayışta olduğu yeni ve bütçe dostu otomobil modeli yakından takibe alındı.

SUV modelleri üst sıralarda olmak üzere ticari araçlara kadar Renault’un oldukça geniş bir araç seçeneğine ev sahipliği yağtığını görüyoruz.

Özellikle Asya ve Avrupa’da dikkat çeken modeller arasında giren Renault Kwid modelinin yılın son çeyreğinde ülkemizde satışa sunulacağı gelen bilgiler arasında.

Diğer modellerinin dışında hali hazırda daha uyguna satılan Renault Kwid modelinin ülkemizde de çok ucuza görücüye çıkacağı değerlendiriliyor.

Renault Kwid Türkiye pazarına ayak bastığında muhtemelen sektördeki en ucuz otomobil olarak adından sıkça söz ettirecek. Hatta kulisten gelen bilgiler doğruysa en ucuzu olarak değerlendirilecek. Şu an söylenilen fiyat ise Renault Kwid'in 670 bin TL civarlarında olacağı yönünde.

Yalnız Renault Kwid modeline dair çıkan haberler ve iddiaların üzerine şu ana kadar yöneticilerden bir açıklama yapılmadığını de belirtelim.

Renault Kwid modeline dair önümüzdeki süreçte tahmin edilen açıklama gelirse haberimizde yer vereceğiz.