genel

Range Rover, Yeni Elektrikli Otomobilini Duyurdu!

Pahalı otomobil markalarından biri olan ve en gözde isimleri arasında bulunan Range Rover, elektrikli otomobil sektörüne adım atacağını açıkladı. Şirketin çevre dostu yaklaşımı kapsamında tanıtmış olduğu elektrikli SUV modeli, yeni bir dönemin başlangıcı.. İşte ayrıntılar..

Abone Ol

Range Rover’ın yeni çıkaracağı elektrikli araç modeli, bir yandan markanın geleneksel tasarım anlayışını yansıtmaya sürdürmeyi amaçlarken diğer yandan tamamıyla modern bir teknolojik görsel şölen yaşatıyor.

Klasik olarak değerlendiirlen araç, gücünü tamamıyla elektronik aksamlarından sağlıyor.

Piyasaya iddialı bir yaklaşımla giriş yapan şirketin elektrikli araç modeli, üstün performans ve sessizlik hedefleri gözler önünde olmasını sağlıyor.

Tanıtımlarda yer alan maddeler, bu modelin şimdiye kadarki en sessiz ve en rafine Range Rover olacağı ifadelei yer alıyor. 

Söz konusu araç, şirketin bu iddialı yaklaşımlarını pekiştirecek şekilde gelişmiş gürültü önleyici teknolojileri içeriyor.

Araçla ilgili önemli detaylardan biri ise “lüks otomobiller” sınıfında yer alıyor olmasına rağmen arazi koşullarında da etkileyici bir performans sunacağı tahmin ediliyor.

850 milimetre suyun içinden çıkabilme kapasitesi gibi iddialı özelliklere sahip araç, arazide de oldukça güçlü olacağı aktarılıyor.

Elektrikli Range Rover’ın üretim aşamasında batarya ve elektrikli sürüş üniteleri gibi birçok malzeme, Birleşik Krallık menşeili olacak şekilde seçilmiş. Bu durum, şirketin yerel ekonomiye yardımcı olmak için gösterdiği hassasiyeti başarılı bir şekilde ortaya koyuyor. Şirket, bu önemli yaklaşımıyla birçok üretici için örnek davranış sergiliyor.

Range Rover'ın bu modelinin hangi fiyatlarda olacağı henüz belli değil, herhangi bir fiyat değerlendirmesi yapılırsa ilerleyen zamanlarda haberimizde yer vereceğiz.