genel

Oyunculara Özel SUV Tasarlandı: İki Markadan Dev Anlaşma

Oyuncular için geliştirilecek bu model, piyasaya damgasını vuracak. Razer ve Lexus markaları, bir SUV modeli için anlaşma sağladı. Lexus TX modeli, Razer’ın etkisiyle yeni bir görüntü oluşturdu. İşte detaylar..

Abone Ol

Lexus TX Razer Edition duyuruldu 2023 Espor Ödülleri’nde tanıtılan özel Lexus TX, Razer tarafından bir “mobil oyun istasyonu” olarak kullanımı olacak şekilde modifiye edildi. Dış tasarım, RGB ışıklandırma seçeneğiyle birlikte mat siyah renginde geliyor. İçte ise birtakım çok önemli özellikler bulunduruyor.

Aracın arka tarafındaki koltuklar, iki büyük LED oyun ekranı yer alıyor. Razer, arka koltuğu taşınabilir bir savaş alanına dönüştürebileceğini iddia ederek RGB aydınlatmalı klavye ve oyun koltuğu eklediğinin de haberini verdi.

Ayrıca TX’in geniş kapasiteli bagajı, oyun bilgisayarı için gerekli olacak donanımları ve çevre ünitelerini taşıyacak şekilde tasarlandı. Bununla birlikte iki oyuncu, çift ekrana bağlanan yüksek performanslı bilgisayarlar yardımıyla hareket halindeyken bile oyunda aktif şekilde yer alabilecek.

Lexus TX’in motor planında ise herhangi bir değişiklikolmadı. SUV’nin 2024 versiyonunda 3,5 litrelik V-6 motor bulunuyor ve 100 km/s’e 5.7 saniyede ulaşabiliyor. Razer sürümü ise 2.4 litrelik turboşarjlı motor ya da hibrit seçenekleriyle müşterilere tanıtılacak..

Bu dev anlaşma ile Razer ve Lexus, uzun seyahatler sırasında oyun oynamayı seven kullanıcılara yönelik yardımcı olmayı amaçlıyor. Aracın seri üretim sürecine yönelik henüz bilgi verilmedi, bu da sınırlı sayıda üretileceği anlamına geliyor. Razer modifiyeli Lexus TX fiyatı da belgisiz, fakat olağan sürümünün 55 bin dolar civarında olacağı tahmin ediliyor.