genel

Oscar Adayı "Kuru Otlar Üstüne" İzleyiciyle Buluşuyor

Ücra bir kasabada zorunlu hizmetini yapan ve dört gözle tayinini bekleyen bir resim öğretmeninin yaşadıklarının anlatıldığı "Kuru Otlar Üstüne", bu hafta izleyicisiyle buluşuyor. İşte bu hafta gösterime girecek 9 filmden bazılarının konusu...

Abone Ol

"Kuru Otlar Üstüne" Doğu Anadolu'nun ücra bir beldesinde zorunlu hizmetini yapmakta olan resim öğretmeni Samet'in başına gelen ve anlam vermekte zorlandığı olaylara odaklanıyor. Samet, Doğu Anadolu'nun ücra bir köyünde dört yıl zorunlu görev yaptıktan sonra İstanbul'a tayin edilme hayali kuran genç bir öğretmendir.

Avrupa’da elde ettiği başarıları nedeniyle 'Müthiş Türk' olarak anılan iş insanı İlhan Doğan’ın hayat hikayesini anlatan “Her Şeye Rağmen” filmi sinema salonlarında seyircilerini bekliyor.

Film, emeklilik hayatının tadını çıkarmak isteyen Matt'in, kızı ve torununu kurtarmak için emeklilik günlerinden çıkıp kendisini aksiyon içerisinde bulmasını konu ediniyor. Cayman sahillerinde mütevazı bir emekli hayatı yaşayan Matt’i bu hayattan çekip çıkaracak tek bir şey vardır: kızı ve torununun, peşlerine düşen suç örgütünün pençesinden kurtarmak.

Konservatuarlı ve yetenekli bir adam olan Timuçin, ne kadar başarılı olsa da bir türlü başrol alamaz. Bir reklam kampanyasıyla Timuçin, Elvan ve Burak'ın yolları kesişir ve olaylar başlar. Yerli komedi olan film izlecilerle bu hafta buluşuyor.

Paw Patrol: Süper Film, süper güçler kazanan Paw Patrol üyelerinin maceralarını konu ediyor.