genel

Ons Altın ve Gram Altın İçin İslam Memiş'ten Yatırımcılara Öneriler

inans uzmanı İslam Memiş, yaklaşan 1-2 hafta içinde gram altında yeni zirveler öngörüyor.

Abone Ol

Jeopolitik gerilimlerin devam ettiğine ve küresel gelişmelerin piyasaları etkilediğine dikkat çeken Memiş, gram altın alımı için yeni hedefini açıkladı.

Terörle mücadele içeride, dış diplomasi açıklamaları ve küresel piyasalardaki gelişmelerin önemine vurgu yapan finans analisti, borsadaki durumu da değerlendirdi.

Borsa İstanbul'un 8050 puanda olduğunu belirten Memiş, 7700-8100 aralığının geçerli olduğunu ifade etti ve olası satışlara dikkat çekti.

Moody's'in Türkiye'nin görünümünü pozitif değerlendirdiğini, ancak not artışının henüz gerçekleşmediğini belirten uzman, doların TL karşısındaki beklentisini 30-33 lira aralığında öngörüyor.

Euro TL kurunun uzun vadeli yatırımcılara alım fırsatı sunabileceğini de belirtti.

Ayrıca, ons altın için 2038-2070 dolar aralığını izleyerek yılın ilk çeyreğinde 2150 dolara kadar yükselme beklentisini sürdürdü

Memiş, gram altında ise serbest piyasalarda 2050-2060 lira aralığında olduğunu belirterek, 1-2 hafta içinde 50 liralık bir yükseliş öngördüğünü ifade etti.

Özetle; İslam Memiş, jeopolitik gerilimlerin etkisi altında olduğunu vurgulayarak önümüzdeki 1-2 hafta içinde gram altında yeni zirveler öngörüyor, ayrıca doların TL karşısındaki beklentisini 30-33 lira aralığında değerlendiriyor.