genel

Netflix'te en çok beklenen 5 film

Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından takip edilen ve üyeliğe sahip olan dizi film içerikleri üreten Netflix'te beklenen 5 filmi sizler için derledik.

Abone Ol

Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından takip edilen ve üyeliğe sahip olan dizi film içerikleri üreten Netflix'te beklenen 5 filmi sizler için derledik.

Rebel Moon Yönetmenliğe yönetmenliğinden beri Zack Snyder, Netflix'i yeni evi yaptı ve o zamandan beri heyecan verici bol projesine yeşil ışık yaktı. Film, Snyder'ın bağımsız bir Star Wars filmi için yaptığı sunuma dayandığı ve Snyder'ın en sevdiği filmi olan Akira Kurosawa'nın Yedi Samuray'ından etkilendiği söyleniyor. Galaksinin yüzündeki barışçıl bir koloni, Balisarius adlı zalim bir naip orduları tarafından tehdit ediliyor. Çaresiz kalan kolonistler, komşu gezegenlerden savaşçılar bulması ve onların karşı koymalarına yardımcı olması için gizemli bir geçmişe sahip genç bir gemi gönderir. Rebel Moon sinemalarda sınırlı bir gösterime sahipse, gerçek bir tematik deneyim için kesinlikle izlemeye değer.

The Killer David Fincher'ın yıllarca ilgi gördüğü bir başka tutku projesi olan The Killer , Alexis Nolent'in çizgi romanından uyarlama. Film piyasaya sürüldüğünde Fincher'ın Netflix ile yaptığı 4 yıllık özel anlaşmasının ikinci uzun metrajlı filmi olacak . "Yalnız ve soğuk, metodik ve vicdan azabı ya da pişmanlıktan arınmış bir adam olan The Killer, bir sonraki hedefini gözleyerek gölgelerde bekler . bir suikastçının acımasız, kanlı ve şık bir kara hikâyesi.Bu, tepeden tırnağa silahlanmış ve yavaş yavaş aklını kaybeden yalnız bir adamın vaka incelemesi.”

Murder Mystery 2 Adam Sandler, Netflix için büyük hitler yapmaya devam ediyor, bu nedenle yayın hizmeti ve efsanevi komedyen bugüne kadar 10'dan fazla projede birlikte çalıştı. Murder Mystery devam filmi alan ilk kişi ve suç komedisi arkadaşımız Glass Onion'ın oğlu başarısıyla birlikte Murder Mystery'nin bir başka büyük hit olmasını beklemek . Tam zamanlı dedektifler Nick ve Audrey, özel dedektiflik bürolarını yerden görmek için mücadele ediyor. Arkadaşları Maharaja kendi şovunda düğününde kaçırılınca uluslararası kaçırılmanın merkezinde bulurlar.

Maestro 96. Akademi Ödülleri'nde 2024 için potansiyel bir Oscar adayı olan Bradley Cooper, West Side Story , On the Waterfront ve On the Town gibi filmlerin oyunculuk yapımcısı Leonard Bernstein'ın stüdyosunda yöneticilik, yapımcılık, yazarlık ve çalıştırma üstleniyor . Maestro , Leonard ve Felicia'nın 1946'da bir partide tanıştıkları andan itibaren 30 yılı aşkın bir süredir devam eden ve iki nişan, 25 yıllık bir evlilik ve üç çocukla devam eden karmaşık aşk hikayesini anlatacak: Jamie Bernstein, Alexander Bernstein ve Nina Bernstein Simmons.

Damsel Millie Bobby Brown şu anda dünyanın en popüler genç oyuncularından biri. Bu nedenle Netflix'in onu en büyük yeni projelerinden bazıları için kilitlemeye devam etmesi şaşırtıcı değil. Bu fantastik filmde, mükemmel bir prensle evli olduğunu sanan genç bir kadın bir çukura atılır ve bir prenses olmayacak, kana susamış bir ejderhayı yatıştırmak için bir kurban gördüklerini keşfeder. Biri onu kurtarana kadar yeterince uzun süre hayatta kalmaya devam ediyor, çok ileride kimseyi bulamadığını ve bu "küçük hanımın" kendini kurtarması gerektiğini anlar.