genel

Ne İzlesem Diyenlere! 2021'de Mutlaka İzlemeniz Gereken 14 Film Önerisi!

Öncelikle "2021 filmleri" veya "2021 film önerileri" gibi aramalar sonucu yolunuz buraya düştüyse size burada 2021 filmleri bulamayacağınızı söylemek isterim. Fakat burada, hala geç olmadan 2021'de mutlaka izlemeniz gereken film önerileri bulabilirsiniz. Ocak ayında, yani bu yılın başında hazırladığım şu listeye neredeyse 200 bin kişi tarafından göz atıldı. Hal böyle olunca ben de sıvadım kolları ve 2021 için de bir liste neden olmasın? dedim.

Abone Ol

1. Henüz izlemediyseniz 2021'de mutlaka izleyin dediğim ilk tavsiyem "Project Almanac" oluyor Zamanda yolculuk konulu bu film için "Kaan konusu ne? İzleyenlerin ve senin yorumun nasıl? IMDb puanı ne alemde?" diyenler hemen aşağıdaki butona tıklayabilir.

2. Bir diğer tavsiyem ise "Lion"... Benim gözümden yaş düşürmeyi başaran bu filmin hikayesi ve konu aldığı kişiler tamamen gerçeğe dayanıyor. Hala izlemediyseniz bari 2021'de bu filmi kaçırmayın, üzülürsünüz... "Kaan demişti" dersiniz.

3. The Room Senaryosunu çok beğendiğim fakat üzerinden epey geçmesine rağmen hala sağda solda hiç konuşulmadığını duyup, görünce önce şaşırıp sonra üzüldüğüm filmdir bu... Bir şans verin derim.

4. Toc Toc Bu nefis İspanyol filmi, Obsesif Kompulsif Bozukluk hastalığı ile mücadele etmeye çalışan 6 kişinin bir doktor kliniğinde rast gelişini konu alıyor... Mutlaka ama mutlaka izleyin, bir şans tanıyın dediğim filmlerden.

5. The Judge Başarılı bir avukat, annesinin ölüm haberini alınca baba ocağına dönüyor ve burada eski defterler tekrar açılıyor... Tadı hala damağımda kalan ender filmlerden... Kaçırmayın.

6. Ajin: Demi Human Bir japon efsanesi olan "Ajinler" yani ölmeyen yarı insan yarı yaratıkları konu alan bu film, kendine has tarzıyla benden geçer not almayı başardı. Fantastik, çılgın bir şeyler izlemek istiyorsanız bir deneyin derim.

7. The Family Next Door Telefon bildirimlerinizden ve uykusu geldiği için sizi darlayan arkadaşınızdan uzakta izlemenizi tavsiye ettiğim bu yarı belgesel-filmin oyuncuları yok. Yani burada izleyeceğiniz herkes gerçek ve göreceğiniz her görüntü de gerçek kayıtlara ait. Ben gerim gerim gerildim, darısı başınıza.

8. The Founder "Kaan yok mu şöyle beni gaza getirecek bir şeyler?" diyenlerdenseniz ve hala bu filmi izlememişseniz hiç zaman kaybetmeyin ve hemen izleyin. Aradığınız o girişimcilik ruha sahip film bu.

9. Every Day Aldınız cipsinizi, mısırınızı ve bir şeyler izlemek istediniz. İşte size hafta sonunda izleyebileceğiniz bir tavsiye... Üstelik içinde "Keşke böyle bir şey olsa ya..." diye iç geçireceğiniz bir konu da yer alıyor... Benden tavsiyesi.

10. Togo Macera filmi arıyorsanız bu film kesinlikle işinizi görecektir. Üstelik bir de "köpek" sevginiz hadsafhadaysa, bu filmi hiç ama hiç kaçırmayın derim.

11. About Time "Kaan sevgili ile izlemelik bir şeyler olsun ama öyle vıcık vıcık aşk meşk olmasın" diyorsanız, içinde zamanda yolculuk da geçen nefis bir tavsiye... Kaçırmayın.

12. Mosul Bizdeki BÖRÜ dizisini benim gibi siz de başarılı bulanlardansanız, bu film sizin de aradığınız şey olabilir. Irak Özel Harekat Tim'inin giriştiği gerçek operasyonları konu alıyor film. Ben fazlasıyla başarılı buldum, darısı sizin başınıza...

13. The Social Dilemma Siz Instagram'da sadece baş parmağınız ile oradan oraya sörf yaparken arka planda hangi dev firmalar hangi bilgilerinizi satarak para kazanıyor, işte izleyeceğiniz bu yapım bu durumu nefis bir şekilde işliyor... Herkes izlemeli.

14. Ve son olarak "Mindscape" Ve listemizin son filmi ise insanların hafızasına girmeyi başaran iyi bir bellek dedektifinin yaşadıklarını konu alıyor... Benim çok sevdiğim fakat kimselerin adını bile duymadığı bu filmi en ön sıradan hemen şimdi izleyin derim.