genel

Nagihan Karadere, Survivor'a veda mı ediyor? Acun Ilıcalı sağlık durumunu açıkladı

Survivor All Star yeni sezonuyla izleyicisini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Geçen hafta 45. bölümünde Nagihan Karadere oyun esnasında sakatlıkla karşı karşıya kaldı. Hayranları tarafından ünlü ismin son durumu merak ediliyor. Survivor All Star'a Nagihan Karadere veda mı ediyor, elendi mi? İşte detaylar..

Abone Ol

Bu sezon hastalıklar, sakatlıklar, tartışmalar ve kavgalarla izleyicisinin yakından takip ettiği Survivor All Star'da 27 Şubat Salı akşamı yeni bölümde şok eden bir sakatlık görüldü. Oyun esnasında dizinde bir sorun yaşayan Nagihan Karadere "dizim döndü, dizim döndü!" çığlıklarıyla hastaneye sevki gerçekleştirildi. Bu olayın ardından sosyal medya Nagihan'ın diskalifiyesi gündem başlıkları arasında yer aldı. Öyleyse, Survivor Nagihan'ın durumu ciddi mi, elenecek mi, veda mı ediyor?

SURVİVOR NAGİHAN ELENECEK Mİ? TV 8'de ekranlarında gösterilen yarışmanın 45. bölümünde oyun sırasında Nagihan Karadere sakatlandı. 49. bölümün fragmanında da bulunmamasıyla "Nagihan elendi mi?" soruları akılda yer edinmeye başladı.

Sporcunun dizinde meydana gelen sakatlığın ciddi olduğu ve tedavisinin uzun sürece yayılacağı değerlendirilirken gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi. Dizindeki sakatlığın büyük olduğu ifade edilen Nagihan'ın doktorlar tarafından gözetim altına alındığı belirtildi. Doktorlar yarışmasını olumlu görmese de Nagihan mücadeleye devam etmek istiyor.

SOSYAL MEDYA'NIN GÜNDEMİ NAGİHAN KARADERE! Nagihan'ın sakatlığının ccidi olduğunu tahmin edenler Nagihan Karadere'nin kontrolünün bu kadar uzun sürmesinden dolayı ağırlıklı olarak eleneceğini yönünde. Bu konu hakkında resmi bir açıklama olmasa da resmî açıklama yapıldığında haberimizde paylaşacağız.

NAGİHAN'IN SAĞLIK DURUMU Yaşananlar sakatlığın ardından yarışmacının mücadelede yer alıp almayacağı yakından takip ediliyor. Survivor Nagihan Karadere'nin sağlık durumu hakkında Acun Ilıcalı tarafından açıklama yapılması bekleniyor.