genel

Müge Anlı adeta şov yaptı, 3 dosya aydınlantı!

Müge Anlı Tatlı Sert Programında Bu Hafta Neler Oldu?  Müge Anlı, 20 Şubat'tan cuma gününe kadar 3 dosya aydınlatarak haftayı adeta şovla kapattı.

Abone Ol

Müge Anlı, ATV'de yayınlanan Müge Anlı Tatlı Sert programına 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık büyük depremler sebebiyle programına ara vermişti.

6 Şubat'tan 20 Şubat'ta kadar programını yapmayan Müge Anlı, yıllardır Kızılay ile işbirliği içinde yürüttüğü Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi çalışmasına ait 31 tane mobil aşevi tırını 7.7 ve 7.6'lık büyük depremlerden etkilenen 10 il için seferber etmişti. Aynı şekilde adı geçen kampanya ile toplanılan 55 milyon TL'yi deprem bölgesine gönderdi.

Müge Anlı 20 Şubat'ta Tatlı Sert programına devam etmeye başladı. Program, depremde kaybolan vatandaşların bulunması için yapılan çağrılarla başladı.

Ümit Sedat Özcan adlı şahıs 5 aydır kayıptı. 5. ayında cesedi bulunan maktul kuzeni tarafından öldürmek istercesine dövüldüğü biliniyordu. Maktulün dosyasındaki 4 şüpheli yakalanarak adalete teslim edildi.

64 yaşında olan 7 çocuğa sahip Şükrü Güvenilir, 31 Ocak'tan beri kayıptı. 31 Ocak akşamında Şükrü Güvenilir ile alkol tükettiğini belirten 34 yaşındaki Şükrü Güvenilir'in iş arkadaşı Bekir Demiray tarafından başına sopayla vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

18 yaşında yaşadığı beyin tümörü hastalığı sebebiyle görme engeli olan Merve, ailesinin tavsiyesi ile üfürükçü bir sözce hocaya gitmiş ve gözünü açma bahanesiyle 260 bin lira dolandırılmıştı. Hoca Ankara'da Dini İnanç ve Duygularının İstismarı Suretiyle Dolandırıcılık ve İstismar suçlarından tutuklanarak cezaevine yollandı.

Müge Anlı, 27 Şubat Pazartesi günü, herkesin izlediği programına devam edecek.