genel

MIT incelemede bulundu! Kıyamete günbegün yaklaşıyoruz... Bilim insanları kıyamet için o tarihi verdi! Herkes panikte...

MIT ve Harvard'daki bilim insanları kıyamet için tarih verip iki ayrı senaryoyu açıkladı. İşte detaylar...

Abone Ol

Yurt dışında bulunan bilim insanları, yeni bir inceleme ve araştırma yaptı. Bilim insanlarının yaptıkları inceleme ve araştırmanın sonuçları korkuttu. Bilim insanları, kıyametin ne zaman gerçekleşeceğine dair o tarihi verdi...

Harvard Üniversitesinde yapılan araştırmada bilim insanları kıyametin ne zaman gerçekleşeceğini bilimsel olarak tespit ettiklerini duyurdu.

Bilim insanlarına göre 2040 yılında kıyamet kopacak ve tüm yaşam son bulacak.

Harvard'ın araştırmasında "Senaryolar bundan sonraki on yıl içinde büyümede bir duraklama gösteriyor. Her iki senaryo da, işlerin her zamanki gibi devam etmesinin, yani sürekli büyümenin mümkün olmadığını gösteriyor." denilerek kıyamete işaret edildi.

MIT World3, yaptığı incelemede çöküşün insanlığın çöküşü olarak değil ekonomi ve endüstriyel gelişmelerin durması olarak değerlendirdi.

İki senaryoya göre 2040 yılında ekonomi, endüstri, teknoloji ve bugüne kadar her şeyin durması olarak kabul edilirken ikinci senaryoda tamamen dünyada yaşamın duracağı iddia ediliyor.