genel

Milli futbolcu "Ölüm var" deyip, futbolu bıraktığını açıkladı

Milli futbolcu Emre Çolak, futbol kariyerine son verdiğini açıkladı. Galatasaray'da başarılı performanslar sergileyen Çolak, "Ölüm var, sevdiklerinizle zaman geçirin" diyerek futbol kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Abone Ol

Emre Çolak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla futbolculuk kariyerini sonlandırdığını duyurdu.

Emre Çolak, yaptığı duyuruda "Futbolu bıraktım... Üzerimde emeği olan herkesin ellerinden öperim. Allah sizden razı olsun. Bugünden sonra ailemin mutluluğu için yaşayacağım. Ölüm var, sevdiklerinizle zaman geçirin." şeklinde ifadeler kullandı.

Emre Çolak, futbol kariyerine 2004 yılında 13 yaşında Atışalanıspor takımında başladı ve daha sonra Galatasaray altyapısına geçti. Alt yaş kategorilerinde başarılı performanslar sergileyen Çolak, sonunda A Takım'a kadar yükseldi.

Emre Çolak, Galatasaray altyapısından yetiştiği ve A takımında forma giydiği dönemde 3 şampiyonluk yaşadıktan sonra 2016-2017 sezonunda İspanyol ekibi Deportivo La Coruna takımına transfer oldu.

Emre Çolak, dönüş yaptığı Süper Lig'de önce Fatih Karagümrük, ardından Hatayspor ve İstanbul Başakşehir takımlarında forma giydi.

Emre Çolak son olarak Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor'da forma giyiyordu.