genel

Mayıs ayının en şanslı burçları açıklandı! Astrolog Aygül Aydın'dan 12 burç için haftalık burç yorumu..

Aşk burçların yüzüne güldüğünde burçlar nasıl tepki verir? Astrolog Aygül Aydın ilginç değerlendirmelerde bulundu. İşte Aygül Aydın'dan aşktan yana yüzü gülecek burçlar…

Abone Ol

Bugün gökyüzündeki olaylar burçlara nasıl yansıyacak? Akrep dolunayı sona erdi ve Merkür'ün Koç burcunda ilerliyor. Ünlü astrolog Aygül Aydın, 25 Nisan 2024 Perşembe günlük burç yorumlarında 12 burç için ayrı ayrı açıkladı. Öte yandan aşk konusunda burçlar kuşağında nelerin değiştiğini söyleyen Aydın, aşk  burçların yüzün gülse de burçların tepkilerini yorumladı.

Koç Motivasyonun zirve yaptığı bir dönemde duygu ve düşünceleri açmak için temkinli olmalısınız. Aşk kapıyı çalınca: gelene kapı gidene sapı.

Boğa Duygusal açıdan makul günler yaşıyorsunuz ancak yanlış yönlendiren kişilerden de uzak durmak gerekiyor. Evrak işleri konusunda zaman kaybetmemek sizin için hayırlı olacaktır.

İkizler Sosyal ortamlarda kendinzi daha iyi ifade ettiğiniz bir döneme girmiş bulunmaktasınız. Girişim ve projeler için şanslı bir aralığa giriyorsunuz.

Yengeç Zaman yönetimi konusunda her zamanki gibi zorluk çekiyorsunuz ama Mayıs ayı itibariyle bunu da düzene sokabilirsiniz. Aşk kapıyı çalınca: başka kapıya

Aslan Kendi gelişiminiz için seyahatler planlıyorsunuz bu ara. Psikolojik yatırımlar yapın ve motivasyonu hep dik tutun. Aşk kapıyı çalınca: gidecek başka yerin mi var?

Başak Maddi sıkıntılara çözüm bulmak için hedeflerinize sıkı sıkıya bağlı kalmak gerektiğini unutmayın. Bunu yaptığınız takdirde önünüzde bir engel kalmadığını göreceksiniz. Aşk kapıyı çalınca: İnşallah elleriniz temizdir kapıyı çalarken

Terazi İlişkilerde sorunlar pamuk ipliğine bağlı ancak problemler çözüme kavuşuyor. Cesur ve net bir iletişim kurduğunuzda karşılığını alacaksınız. Aşk kapıyı çalınca: çalan siz miydiniz?

Akrep Dolunayla birlikte avantajlı bir dönem içerisine girdiniz ancak sağlık konularında aksaklıklar yakanızı bırakmayabilir. Dikkatli olun.

Yay Şansınız dönüyor ve ifade biçiminiz değişiyor. Hayal kurmaktan çekinmeyin ve sevdiklerinize zaman ayırın. Aşk kapıyı çalınca: kapı benim kapı olduğundan sorun yok

Oğlak Ailevi iletişimleri çözdüğünüzde gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Taşınma ya da ev düzenleme gibi işlere girmenin tam vaktidir. Aşk kapıyı çalınca: mesaideyim

Kova Dengeyi yakalıyorsunuz ancak yakınlarınızla daha çok vakit geçirmelisiniz. Aşk kapıyı çalınca: Yanlış oldu sanırım

Balık Maddi konulardaki adımlarınızın karşılığını aldığınız bir zaman aralığı yaşıyorsunuz. Borçlar kapanacak ve artıya geçeceksiniz.