genel

Mauro Icardi transfer mi ediliyor? Galatasaray'dan açıklama geldi

Galatasaray'da golleriyle ve görünüşüyle ikonik bir yıldız haline gelen Mauro Icardi, transfer süreciyle sık sık gündemde yerini koruyor. Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı, Arjantinli yıldız ismin transfer haberlerine yönelik kritik açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Galatasaray'da Mauro Icardi fırtınası ikinci sezonda da devam ediyor. Arjantinli futbolcu, sarı kırmızılı forma içerisinde 64 maçta 65 gol sevinci yaşattı. Icardi, Süper Lig şampiyonluğu da gördü.

Bu sezon ise Galatasaray'da 38 maçta forma taşıyan şkonik futbolcu 23 golü kaleye ulaştırırken, 11 asist kaydetti. 31 yaşındaki golcü, Milan'la transfer olma haberleriyle anındı.

Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı, Radyospor'a çarpıcı yorumlarda bulundu. Nihat Kırmızı, şunları belirtti:

 "8 haftamız kaldı, Icardi de tüm oyuncularımız gibi çok önemli bir oyuncumuz. Kendisi burada ve Galatasaray'da çok mutlu. Sosyal medyada da paylaşıyor bunu. "

"Futbolda dün, bugün ve yarın yoktur, herşey olabilir. Ama Icardi dahil tüm oyuncularımızla transferle ilgili bir şey konuşmuyoruz. Süper kupa maçı dahil son 9 maçımız kaldı. Kimsenin transferle kafasını karıştırmak istemiyoruz" dedi.