genel

MasterChef'te 'güçsüz yarışmacı' gerginliği

Abone Ol

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef, 3 Aralık Perşembe akşamı 113. bölümüyle ekranlara geldi. Son yedi yarışmacının kaldığı MasterChef'te haftanın ilk takım oyunu oynandı. Bağcılar Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı'nda dokunulmazlık için ter döken takımlardan kazanan mavi takım oldu. Eleme sırasında yaşanan 'güçssüz yarışmacı' polemiği ise tansiyonu yükseltti.

MasterChef Türkiye'nin dünkü bölümünde Dünya Engelliler Günü'ne özel yarışmacılar özel konuklara yemek hazırladı. Beş çeşit menünün yapıldığı akşamda, haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi yaşandı.

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde Danilo, Somer ve Mehmet Şef, yarışmacılardan; kremalı dağ mantarları çorbası, ozgara kabak mozzarella rulosu, kroketler ( Patatesli, Peynirli , Sebzeli ) domates sos ile, fırında dana fileto, yanında ızgara sebzeler ve patates graten ve kırmızı orman meyveli magnolia yapmasını istedi.

MEHMET ŞEF SİNİRLENDİ Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'nda oynanan dokunulmazlık oyununda Mehmet Şef'i sinirlendiren anlar yaşandı. Mehmet Şef masanın düzensiz olduğunu söyledi. 'Bugün ömrümden ömür gitti misafirlere yemeği verelim ben size stüdyoda soracağım' diyen Mehmet Şef adeta sitemde bulundu.

KAZANAN MAVİ TAKIM OLDU Sürenin sonunda yapılan yemeklerin tadına bakan özel konuklar puanlarını verdi. Milli sporcu olan konukların oylarını açıklayan şefler haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takımın 4-3 skorla mavi takım olduğunu açıkladı.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? Kırmızı takım yarışmacıları; Eray, Ebru ve Serhat yeniden bireysel dokunulmazlık için siyah önlük giydi. Şefler bu turda kırmızı takımdan Somer şefin imza tabağı Aussie Pie yapmasını istedi.

Sürenin sonunda yemeklerin tadına bakan şefler bireysel dokunulmazlığı alan ismin Eray olduğunu duyurdu. Eray en çok dokunulmazlık alan isimler arasında yer aldı.

'GÜÇSÜZ YARIŞMACI' GERGİNLİĞİ MasterChef'te oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası kırmızı takım eleme oymasına gitti. Dokunulmazlığı kaybeden takımda yapılan oylamada oylama kaptana kaldı.

Eleme adayını belirleyen Eray, Serhat'ın 'Güçlü adaylarla finale gitmeliyiz' sözlerinden etkilendiğini söyledi ve 'güçsüz olanı göndermem gerekiyor' diyerek Ebru'nun ismini yazdı.

Eleme potasına giren Ebru Eray'ın sözlerine tepki gösterdi. Yanlış anlaşıldığını söyleyen Eray takım arkadaşına durumu izah etmeye çalıştı.

Eray, "Senin bugün neler yaptığını gördük, hiçbirine laf da etmedik. Güçsüz görme gibi bir durum da yok. Serhat ağır bastı sadece. Ben burada tezgahta yemek yaparken arkamda Serhat'la çalışmak istedim" dedi.