genel

Mahmut Özer, açlık sınırında yaşayan öğretmenlerin maaş sorununu seferberlik ilan ederek çözmelidir (!)

Abone Ol

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yüz yıllık Cumhuriyet tarihi boyunca çözülemeyen tüm sorunları seferberlik ilan ederek çözüyor(!)

Kamudanhaber - Özel Haber Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tartışmasız olarak hem Ak Parti iktidarının hem de şüphesiz Cumhuriyet tarihinin en başarılı Milli Eğitim Bakanı oldu (!)

Milli Eğitim Bakanlığında Cumhuriyet tarihi boyunca çözülemeyen mesleki eğitim sorunu seferberlik ilan edilerek çözüldü (!)

Cumhuriyet tarihi boyunca yaklaşık 1500 anaokulu yapıldı. Mahmut Özer, 1 yılda ilan ettiği okul öncesi seferberlikle 3.500 Anaokulu yaptırdı (!)

Cumhuriyet tarihi boyunca 99 yılda okul öncesi okullaşma oranı yüzde 54-60 iken Mahmut Özer bir yılda bu oranı yaklaşık yüzde 100 çıkarttı (!)

Milli Eğitim Bakanlığında kangren halini alan matematik öğretimi ve matematik sorununu Mahmut Özer seferberlik ilan ederek çözdü, hem de müfredata dokunmadan ve öğretmen eğitimi yapmadan (!)

Cumhuriyet tarihi boyunca çözemediğimiz İngilizce sorununu da seferberlik ilan ederek çözdü geçti (!) Yine müfredata dokunmadan, öğretmene dokunmadan şakkadan bir seferberlik ve çocuklarımız bundan sonra çatır çatır İngilizce konuşacak (!)

Mahmut Özer sadece Milli Eğitim sorunlarını çözmedi haksızlık etmeyelim. Ticaret Bakanının, Ekonomi Bakanının ve tüccarların halledemediği ucuz ekmek sorununu bile çözdü (!) Mesleki eğitimde proje ile 1.5 TL den ekmek satacağım dedi ve Türkiye Cumhuriyetinin ucuz ekmek sorununu da çözmüş oldu (!)

Günlerdir öğretmenler maaşlarının asgari ücrete eşitlendiği ile ilgili feryat etmektedir. Öğretmen maaşları şu anda asgari ücret seviyesine düşmüştür. Öğretmenler özellikle başta İstanbul olmak üzere birçok ilde kiralarını bile ödeyemez hale gelmiştir. Öğretmenler açlık sınırında görev yapmaktadır.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Özer’in bir seferberlikte öğretmenlerimiz için başlatmasını bekliyoruz. Öğretmen maaşlarıyla ilgili başlatacağı seferberlikle öğretmen maaşlarını en azından 20 bin TL’ye çıkartması gerekmektedir.

Sonuç olarak ; Sayın Özer, Cumhuriyet tarihi boyunca çözülemeyen eğitim sorunlarını 1 yılda seferberliklerle çözmüştür (!) Açlık sınırında maaş alan öğretmenlerin sorunlarının de bir seferberlikle çözülmesi beklenmektedir.