genel

Lüks SUV'lar artık imkansız oldu! Range Rover'ın yeni fiyatları dudak uçuklatıyor... Range Rover Fiyat Listesi

Range Rover'ın fiyatlarını gören bir daha bakıyor! Range Rover'ın arşa çıkan fiyatlarının detayları haberimizde...

Abone Ol

Land Rover'ın sevilen lüks SUV modeli Range Rover'ın fiyatları gören hayrete düşüyor. Lüks olması ve görünümü ile herkesi etkileyen Range Rover'ın güncel fiyatları şok ediyor. Gelin hep beraber güncel Range Rover fiyat listesine bakalım...

Land Rover Range Rover 2023 güncel fiyat listesi

STANDARD WHEELBASE HSE Dizel - Mild Hybrid 7,6 14.197.314 TL

STANDARD WHEELBASE AUTOBIOGRAPHY Dizel - Mild Hybrid 7,6 15.231.862 TL

STANDARD WHEELBASE HSE Benzin - Mild Hybrid 9,5 13.761.714 TL

STANDARD WHEELBASE AUTOBIOGRAPHY Benzin - Mild Hybrid 9,5 14.921.498 TL

LONG WHEELBASE AUTOBIOGRAPHY Dizel - Mild Hybrid 7,6 15.814.476 TL

LONG WHEELBASE AUTOBIOGRAPHY 7-KOLTUK Dizel - Mild Hybrid 7,6 15.760.026 TL

NICKEL ATLAS DIŞ TASARIM PAKETİ Koyu renk detaylar tasarımı öne çıkarır. Atlas motor kapağı yazısı Nickel Atlas ızgara detayları Nickel Atlas marşpiye çerçevesi Atlas çekme bağlantısı kapağı Nickel Atlas bagaj kapağı alt kaplaması Nickel Atlas arka tampon metal arması Bu paket Range Rover SE ve Range Rover HSE modellerinde standarttır. Range Rover Autobiography için opsiyoneldir.

SHADOW DIŞ TASARIM PAKETİ Gizlilik görünümlü bir tarz sunar: Gloss Graphite Atlas motor kapağı yazısı Gloss Graphite Atlas ızgara detayları Gloss Graphite Atlas marşpiye çerçevesi Gloss Graphite Atlas çekme bağlantısı kapağı Gloss Graphite Atlas bagaj kapağı alt kaplaması Gloss Graphite Atlas arka tampon metal arması Bu paket tüm Range Rover modelleri için sunulur.

AUTOBIOGRAPHY DIŞ TASARIM PAKETİ Range Rover'ınıza ayrıcalıklı bir özellik katın: Atlas motor kapağı yazısı Atlas ve Satin Atlas ızgara detayları Atlas marşpiye çerçevesi Atlas çekme bağlantısı kapağı Atlas bagaj kapağı alt kaplaması Atlas arka tampon metal arması Bu paket tüm Range Rover Autobiography modellerinde standarttır.