genel

Kanser hücrelerini öldüren en etkili besin...

Abone Ol

Kanser hücrelerini öldüren en etkili besin ortaya çıktı! Bu besinin, akciğer kanserine sebep olan kanser hücrelerinin %86'sını öldürdüğü ortaya çıktı. Lezzetli ve sağlık kazandırıcı bir meyve olmasıyla tanınan Acai, son yıllarda tüm dünya tarafından tanınmaya başlandı. Sağlıklı yaşam için bir numaralı besin olarak adlandırılan Acai meyvesinin kanser hücrelerini öldürdüğünün anlaşılmasıyla bilinirliği arttı. Acai meyvesinin birçok hastalığı iyileştirdiği ispatlanmıştır. İşte mucize besin acai meyvesinin faydaları...

Araştırmalara göre, Acai 2009 yılında popüler oldu. Acai çilekleri oldukça kırılgandır, bu nedenle onları Orta ve Güney Amerika dışında herhangi bir yerde bulmak zordur.

Bu yüzden toz haline getirilmiş veya dondurulmuş acai çilekleri satılmaya başlandı.

Bazı meyvelerin doğal şeker oranı yüksektir. Acai çilekleri diğer meyvelere nispeten daha düşük şeker oranına sahip.

ACAİ KANSERİ ÖNLEMEYE YARDIMCI OLUYOR Acai çileğinde bulunan antioksidanlar dikkat çekici bir şekilde kanseri önlüyor. Özellikle lösemi gibi kanser hücrelerini öldürüyor. Araştırmalara göre, akciğer kanseri hücrelerinin yüzde 86'sını başarıyla öldürdü.

ACAİ ÇİLEĞİNİN SAĞLIĞA YARARLARI Acai çileği, tüm meyveler gibi birçok fayda sağlıyor. İşte en önemli yararları…

100 GRAM ACAİ ÇİLEĞİNDE; Kalori: 70 Karbonhidrat: 16 Yağ: 50 Proteinden: 4 A vitamini: 750 IU Kalsiyum: 20mg Sodyum: 10 mg Lif: 2g Şeker: 2g bulunuyor.

ACAİ İŞTAHI AZALTARAK KİLO KAYBINA YARDIMCI OLUR Araştırmalara göre, Acai, çoğu insan için kilo vermesin de etkili oldu.

Yüksek yağlı diyetlerin olumsuz etkilerini azalttı.

Acai, açlık şekerini ve glukozu dengelediği için ek besin görevi görür.