genel

Kamu bankalarından Ramazan Ayı Kredileri ödemeleri başladı! Ramazan'a Özel Krediler!

Kamu bankaları Ramazan Ayı'na özel ihtiyaç kredisi ile vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Detaylar haberimizde...

Abone Ol

Devlet, kamu bankaları üzerinden vatandaşa Ramazan Bayramı'na özel ihtiyaç kredileri ödemelerina başladı. PTTBANK, Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank'tan yapılacak olan ödemeler ve kredilerin detayları haberimizde...

Ramazan kredisi, 18 yaşını dolduran her vatandaşın başvurusuna açık olacak. Başvurular kamu bankaları olan PTT, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası üzerinden yapılabilecek. Verilen kredi ile vatandaşlar Ramazan'daki ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Kamu bankaları yani Vakıfbank, Ziraat Bankası, PTT ve Halkbank'a yapılabilecek olan Ramazan Bayramı ihtiyaç kredisi en uygun faiz ve vade ile sunulacak. Peki ihtiyaç kredisine nasıl başvuru yapılır?

Kamu bankalarından Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank'tan Ramazan Ayı'na özel ihtiyaç kredisine başvurmak oldukça kolay...

akıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank'ın mobil bankacılık uygulamanızı akıllı telefonunuza indiriniz ya da internet bankacılığı sitesine giriniz. Hesap bilgileriniz ile giriş yaptıktan sonra kredi bölümünden başvuru yapabilirsiniz. Bu seçenekten başvuru yapmak istemiyorsanız en yakın şubelere giderek birebir de başvuru alınıyor.

Peki PTT üzerinden kredi nasıl alınır?

PTT üzerinden krediyi almak için PTT yazıp boşluk bıraktıkdan sonra T.C. kimlik numaranızı yazıp 3050'e mesaj atmanız yeterlidir. Mesaj atan vatandaşlar 18 yaş üstündeyse onaylanır onaylanmaz kredinizi PTT'ye gidip çekebilirsiniz.